Şimdi Ara

Kaput Koruma Filmi Hakkında Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni aldığım (Corolla) arabam için kaput koruma filmi yaptırmayı düşünüyorum. Önceki aracımı alırken yaptırmıştım fakat bu sefer bayiyle alırken papaz olduğumuz için hiçbir şey yaptırmadan arabayı alıp çıktım. Bazı sorularım olacak. Tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.

    1. Forumlarda tamponlara ve marşbiyellere de yaptıranlar olmuş. Mantıklı mı, yaptıranlar varsa yorum alabilir miyim?

    2. Marka ve bayi olarak ne/nereyi önerirsiniz? Ankara'dayım. LLumar'ın yorumları olumlu. EMR Garage'ın youtube videosunda Myway marka poliüretan malzemeden bahsetmişler (link aşağıda) fakat kendi ithalatımız deyince güvenemedim açıkçası. LLumar'ın marka değeri (garantisi, ürünün arkasında durması vs) nasıldır?

    https://www.youtube.com/watch?v=J6n8PurIS-I

    3. Filmi kaldırırken boyaya zarar verir mi? Veya vermemesi için neye dikkat etmek gerekiyor?

    4. Bir süre sonra boyalarda ton farkı olur mu? Aracın rengi kar beyazı.

    Önceki arabamı 4 yıl kullandım. Filmin markasını bilmiyorum. İlk arabamdı ve satış sırasında ses yalıtımıyla birlikte yaptırmıştım. O zaman yaptırdığım filmi satarken de çıkarmadım. Sararmıştı artık. Üstünü (nasıl başarmışsa) kedi tırmalamıştı ama film korumuştu.







  • yüksek süratli uzun yol yapmıyorsanız ve aracı 200k - 300k km kullanmayacaksanız kaputa ve ön tampona yaptırmayın. ön tampon plastik parça çok yara izi olursa boyatırsınız. uzun süre bekleyince kaputtan sökülürken kesinlikle iz kalıyor.
    marşbiyelleri öneririm. hem inip binen ayağını çarpıyor hemde tekerden çok taş sıçrıyor.
  • EMR Garage’de Golf 6 aracıma Llumar cam filmi yaptırmıştım çok memnun kalmıştım. Geçen hafta 308’in döşemeleri çok kirli diye araştırmaya girdim. 2 seçeneğe kadar indirdim. Biri DBY Detailing diğeri Detailing Garage idi. Detailing Garage’a aracımı bırakınca ve almaya dönerken ulaşımım daha kolay olacağı için orda yaptırdım ve gayet memnun kaldım. Mürsel Bey ve ortağı Onur bey gayet ilgililerdi. Kaput ve çamurluklar için bahsettiğiniz gibi bir koruma filmi yaptırmamı da önerdiler. Şansıma bir buçuk yıl önce uygulama yaptıkları kırmızı bir Fiesta yıkamaya gelince gördüm. Baya iyi gözüküyordu. Boya tonunda değişme, mat durma vs gözükmüyordu. 2016 yılında kullandığım Astra J aracımda vardı (kaputun ve çamurlukların yarısına kadar) arabanın rengiyle filmin çekili olduğu kısım arasında bariz renk farkı, parlaklık farkı vardı. Yakın bir zamanda seramik ve üstüne de böyle bir uygulama düşünüyorum. Gidin uğrayın fikir alın derim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 15 Nisan 2019; 22:6:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.