Şimdi Ara

Kapşon Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Normalde bu tarz konu açmak hiç benlik değil ama bardaktan taşan son damla oldu. Size danışmak için açıyorum bu konuyu.

    20 kişilik özel mezuniyet kapşonu yaptırmak istedik. Tasarımını falan biz ayarladık hemen hemen. Bir tane isimle anlaştık. Ancak sürekli bizi görmezden geliyorlar. Ocağın 15’inde ön siparişi (paranın yarısını) verdik. 3-4 haftaya teslim edileceğini söylediler. Ancak yarından itibaren 6. haftaya giricez ortada kapşon yok.

    Mesaj atıyorum kapşoncunun başındaki adama (sanırım kuruculardan biri) mavi tiki kapalı, gördüğünü bile anlamıyorum. Ancak görüpte cevap vermediği bariz belli. Telefonla arıyorum, meşgule atıyor, açmıyor. İnstagram’dan yazdım. İlk başta cevap verdiler ama sonra yine cevap vermediler. Mesajı okumamışlar bile. Fakat hesaptan fotoğraf beğenmeler, hesap takip etmeler devam ediyor. Bizi ayak üstü uyutuyorlar. Bu durumda nereye şikayette bulunabilirim? Hangi makam/merci bizi dinler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • babacım 20 kişi birleşip dükkana gidiyorsunuz başka türlü çözüm yolu yok gibi gözüküyor.ya parayı verin ya kapşonları diyorsunuz.

    daha medeni bir çözüm için tüketici hakları falan olabilir.
  • CrystalCacik kullanıcısına yanıt
    Hocam, arkadaş instagram üzerinden 2 hafta önce yazdı. Güya geçen hafta alacaktık kapşonları. Bu hafta veriyoruz dediler. Yine olmadı. En son aradım meşgule attılae, açmadılar. Tüketici hakları ilgileniyorsa oraya şikayette bulunucam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.