Şimdi Ara

Kaporta Korumaya 300 TL İstediler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Dün 2005 model honda jazz aracimdaki ufak bir çizik nedeniyle kaportacıya gittim. Adam arabayı görünce, boya durumunun kötü olduğunu, bakım yaptırmam gerektiğini, eğer arabaya gereken özeni gostermezsem ileride en basiti boya renginin uyumu gibi konularda sıkıntı yaşayacağımı söyledi.
    Bana kaportanın detaylı temizliğini de yaparak, 4 farklı pasta, cila ve koruma ürünlerini (söylediğine göre başka markalara göre kaliteli urunlermis) detaylı bir şekilde araca uygulayacağını ve 1.5 gün sürecek işlemin ücretinin 300 TL olacağını ifade etti.
    Bunun avantajlarına gelecek olursak, aracın hemen ilk günkü gibi parlayacagini, boya uzerindeki yikama ile de geçmeyen siyah noktaların uzaklasacagini, bir yıl boyunca güneş, kuş pisligi ve ağaç recineleri gibi boyaya zarar veren nedenlerden aracın korunacagini soyledi ve bunu yılda bir kez yaptirmamin çok faydalı olacağını da ekledi.
    Şimdi merak ettiğim bu gibi ürünlerin gerçekten kaportacının soyledigi gibi faydaları olur mu? Ve 300 TL bu işlem için normal mi? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bizim buradaki sanayide komple pasta cilaya 100 TL istedi usta
  • Söylemeyi unuttum, daha az kaliteli olan malzeme ile 1.5 saatte 150 tlye de yapabileceğini ve tabi ki diğeri kadar koruma saglamayacagini belirtti.
    Acaba 100 liraya yapilacak olan da bunun gibi olabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malzeme ve işçilik çok farkediyor. Gayet kaliteli malzemeleri kullanarak 2 günde zor bitirdim. Benim araca da hiç müdahale yapılmamıştı. Hangi şehirdesiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaeli gölcük hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuş pisliğini koruyamaz,onu geçin.
    Dedikleri doğru ise 300 lira iyi fiyat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.