Şimdi Ara

Kapı Açmasını Bilmeyen İnsanlıktan Nasibini Almamış Kişiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Akşam akşam yine sinirlerim tepeme çıktı. Şirketin otoparkında 3. defa aracımın kapısına yan aracın kapısının çarpılması ile boyası kalkmış. Üçünde de bir göçük mevcut değil, köşesinin denk geldiği yerin boyasını almış tırnak uzunluğunun dörtte biri kadar.

    Her araca biniş ve inişimde yanımda araç var ise mutlaka elimi aracın kapısı ile diğer aracın arasına koyar öyle açarım dikkat ederim. Neden bu basit şeyi yapmak yerine insanımız hayvan gibi kapısını kontrolsüz şekilde açar aklım almıyor. Aracı otopark yerine sokağa arka arkaya şekilde parketsem bu kadar hasar olmazdı sanırım. En fazla tampona sürterlerdi o da tampon en nihayetinde.

    Sene sonu mini onarımdan yaptıracağım artık biriktiriyorum bakalım...



  • Halkımız öküz ve yobaz. 1 aylık sıfır arabanin her yeri kapi izi . Önceki araclarimda da hep oluyor. Ben içinde otururkende tak diye vuran oldu ne yapıyorsun dikkat etesene diyorum adam mal mal suratima bakıyor.
    Ne yaparsin ne dersin neye yarar
    hiç bir şeye saygı yok bu ülkede. Kural Yok saygı yok. Herşey boş en iyisi takmamak .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam şükredin benim başıma geldiği gibi manevra yaparken beraberinde dikiz aynanızı görürmemiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tırnak kadar boya kalktığı için canımız sıkılıyorsa o o o akşam uyuyamayız biraz da bizde var boyayı taakana şikayet ederiz sonra biz takar uykularımız kaçar.sıkma canını be hocam
  • Bu millet sorunlu kardeşim. Düşünmemenin övüldüğü bi toplumda ne ilerleyebilir ki (bkz düşün düşün boktur işin, binali yıldırımın malum sözleri vs). Bizim site içinde veya trafikte bi gün birini fena yapacağım ama dur bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyleleri yüzünden otoparkta 2 kişilik yere aracını park edenlere kızmıyorum, hak veriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paul Klee

    Bu millet sorunlu kardeşim. Düşünmemenin övüldüğü bi toplumda ne ilerleyebilir ki (bkz düşün düşün boktur işin, binali yıldırımın malum sözleri vs). Bizim site içinde veya trafikte bi gün birini fena yapacağım ama dur bakalım.

    Ben de deli oluyorum sitede acaba tek ben mı kafama takiyorum bilmiyorum .

    Ben garaja park ediyorum genel de yanıma da annemin aracı oldugu icin kafam rahat ve kolona 0 giriyorum .

    Neyse dışarıda park ediyor millet kapı acacak yer yok ya bir de bu insanlar okumuş etmiş kac yasına gelmis insan demezsin ya .

    Eve yurumemek icin girişe park ediyor gecen doktor hanım vardı yarım saat adamı bekledi çıkamadı oradan . Yani ben mı kafama takiyorum bir tek böylelerinin lastiği indiriyim diyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapıyı açarken yanda araç, duvar, ağaç varsa milim milim açıyorum, yan koltuğa biri otururken kapının altına bakıyorum ki ağırlık yüzünden kapı kaldırıma falan oturur mu diye..

    Ben böyle yapınca ne oluyor bilin bakalım: adım kıl a çıkıyor. Arabaya binenler gülerek "aman abi bu herif çok kıl dikkat et" diyorlar.

    Herkes öküz olup sen olmayınca bu sefer adın kıl a çıkıyor. Sen de vur kır, dikkat etme, öküz gibi kapı kapat, aç. Ki kıl olmayasın. Duyarlı olmayacan bu toplumda. Yoksa iyot gibi açığa çıkıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası Türkiye burda şaşırmıyorum böyle şeylere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun nedense herkes hassas.

    Bir de anlamadigim su...ulkenize uluslararasi alanda tarihsel alanda toz kondurmazsiniz ama bazen de hayatta kendi halkiniza soylemediginizi birakmazsiniz. Ilginc bi milletiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gectigimiz gun bir avm otoparkinda arabada hanimi beklerken biri yanasti yanima. Yolcu kapisini acan gencten hatun kisi guzelce bi ittirip helalinden vurdur benim sag kapiya. Yanindaki bey de farketti ama ses cikarmadi. Neyse, inecekler oyalaniyorlarken indim, o kapi oyle acilmaz, boyle acilir gibisinden arka kapiyi hizla actim. Cok belli neden bunu yaptigim, guzel de bir ses cikti yan arabaya carpinca. Bekledim birisi desin ne yapiyorsun diye, ama ses cikarmadan uzaklastilar..
    Yani cogu biliyor yedigi naneyi ama neden dikkat etmezsin ki birader..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kaldırıma dayanmış kapıyı içerden daha fazla zorlayıp açmaya çalışanı bile gördüm. Yeni arabanın kapısını sanki 30 yıllık arabanın kapısı gibi çarparak kapatanı gördüm. Daha da büyütülebilir liste.
  • Şu parça tüm araçlarda standart olsun.
    https://www.youtube.com/watch?v=iib8F0XSg18
    Araçtan inen yaşlı insanlara az da olsa hak veriyorum insanlar zor yürüyor kapısını falan çarpıyorda eli kolu tutan adam dikkat etmeli arkadaş!
    Başkasının malına zarar verip onun hakkına giriyorsun hoş değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.