Şimdi Ara

Kapatma-Dondurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar abimin kendi adına bi vodafone hattı var, şuan yurt dışında ve kullanmıyor boşuna ücret ödediği için kapatmak,dondurmak yada bunlar olmazsa en azından faturasıza taşımak istiyor. Bu işlemlerden herhangi birini benim yada eşinin yapması mümkün mü?



  • Maalesef mümkün değil, hat sahibi kimse ancak o yapabilir.
  • • İspanya, Yunanistan, İngiltere, Fransa, İtalya, Malta, Portekiz, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Hollanda, Gürcistan, Türkmenistan, Katar, Rusya, Ukrayna, Suudi Arabistan ve Bulgaristan’da; «KIRMIZI» yazıp 00905427048000’ye SMS attığınızda (80 Kr/SMS) Vodafone Müşteri Hizmetleri’nden aranırsınız ve yaptığınız bu görüşme ücretlendirilmez.
    abin yurdısından bunu yapsın vodafone arar ve gereken işlemleri yapar dondurma yerine faturasız hatta geçmesi daha mantıklı
  • Öncelikle cevaplar için teşekkürler. Şuan Kosova da olduğu için bu işlemi yapamaz sanırım ama onun yerine ben buradan arasam, illa işlem yapmak istenilen numara ile mi aranması gerekiyor? Kendi avea numaram ile vodafone müşteri hizmetlerini arayıp istenilen bilgileri verip faturasıza taşıyabilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John Constantine

    Öncelikle cevaplar için teşekkürler. Şuan Kosova da olduğu için bu işlemi yapamaz sanırım ama onun yerine ben buradan arasam, illa işlem yapmak istenilen numara ile mi aranması gerekiyor? Kendi avea numaram ile vodafone müşteri hizmetlerini arayıp istenilen bilgileri verip faturasıza taşıyabilir miyim?

    Kendini Enişten olarak tanıtırsan taşırsın ama gerek yok yinede yurtdısından vodafnu arayabilir enişten bu arada kendi numarasından araması şart değil eğer avea hattından arayacaksan 542 yi değil 05425420000 dan arayabilirsin vodafon u




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.