Şimdi Ara

Kapanmış bir şirkete nasıl zarar verebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eskiden çalıştığım taşeron bir firmadan paramı alamadım. Yıllardır icra takibi, icra mahkemeleri uğraşmama rağmen 1 kuruş bile alamadım. Şirket ben işten çıktıktan hemen sonra resen terk olmuş. Benim haberim yoktu. En son icra mahkemesinden ticareti usule aykırı terk davası açtık. Resen terk olduğu için oradan da bir şey çıkmadı. Ben bu şirketi Maliyeye, Cimere, Sigortaya, Ticaret Sicile vs. vs. ihbar edebileceğim bir dayanak ne bulabilirim. Nerden yürüyebilirim. Paramı alamıycam artık, maksat zarar vermek. Şirketin bir açığını bulmam lazım. Bu işlerden anlayan varsa bu konuda yol gösterbilir mi.



  • Sahibinin diğer yatırımları işleri üzerinden gidebilirsin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Böcekli sümük

    Sahibinin diğer yatırımları işleri üzerinden gidebilirsin..
    Başka bir yatırımı veya işi olup olmadığını nasıl öğrenebilirim.
  • Adam zaten mahkemeden haklı çıkmış, keyfi ya da senden kaçmak için şirketi de kapatmamıştır herhalde. Daha ne istiyorsun. Geçmişi bırak geleceğe bak. Geçmişten sadece ders çıkar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratseker

    Adam zaten mahkemeden haklı çıkmış, keyfi ya da senden kaçmak için şirketi de kapatmamıştır herhalde. Daha ne istiyorsun. Geçmişi bırak geleceğe bak. Geçmişten sadece ders çıkar
    Hocam haklısın hata bende. İcra takibi için çok geç kaldım. Aslında geç kalmadım, barodan ücretsiz avukat tuttmuştum, avukat üç kağıtçı çıktı, ilgilenmedi dosyayla kapandı gitti.
    Şimdi bu şirket çok işçisinin hakkını yedi, daha önce aynı isimde şirket açıp, kapatmışlığı var. Adamlar profesyonel dolandırıcı, yaptıkları işi kılıfa uyduruyorlar. Ben sadece mağdurlardan bir tanesiyim. O yüzden intikam almak istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.