Şimdi Ara

Kao the Kangaroo [PS5 / PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kao the Kangaroo [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Kao the Kangaroo - Duyuru Fragmanı | PS5, PS4


    Kao the Kangaroo [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/concept/10003980 Kao The Kangaroo hops onto Playstation this Summer! This action packed 3D platformer is set in a vibrant world filled with challenging enemies and adventure! Kao will use his magic boxing gloves to punch a path through his adversaries, jabbing his way through the obstacles ahead as he pummels his way to glory. Kao the Kangaroo will feature: Beautiful, diverse wolds, packed with secrets Engaging and fun gameplay for all ages - family-friendly, but for core gamers too Magic gloves stacked with powers Kao - a cheeky, brave, and feisty kangaroo who embarks on a life-changing journey An engaging story filled with a cast of captivating characters Challenging combat including unique boss battles A whole host of items to collect Kao the Kangaroo will launch digitally and physically on PS5 and PS4 this summer.
    https://www.youtube.com/watch?v=Ld9FVoL_5XI

    -


    3 boyutlu platformların altın çağından esinlenen Kanguru Kao yepyeni bir macerayla geri dönüyor! Epik bir yolculuğa atıl, büyülü eldivenlerde ustalaş, zengin mekânlarda keşfe çık ve Kao'ya bu en büyük öyküsünde eşlik et!


    Oyun

    Kanguru Kao, türün uzmanı Tate Multimedia'nın geliştirdiği; fırlama ama sevimli, gözü pek Kanguru Kao'nun başrolde olduğu (Hey, oyunun adı da o zaten!) ve babasının kayboluşunun ardındaki gerçeği aradığı bir 3 boyutlu platform oyunu.


    Yolculuk

    Yolculuğu sırasında Kao özenle detaylandırılmış, her biri açığa çıkarılmayı bekleyen sırlar barındıran çeşit çeşit bölgeler keşfediyor olacak. Kao'yu her köşede yeni bir mücadele bekliyor. Bütün yeteneklerini kullanmalı ve bu sırada yenilerini de öğrenmesi gerekli, ki bu yeteneklerin hepsinin yaşadığı dünyanın doğasında olduğu da söylenemez! Dedikleri gibi, önemli olan varılacak yer değildir, yolculuğun kendisidir.


    İçerik

    3 boyutlu platformların altın yıllarından esinlenen ve Kao'nun 21 yıllık geçmişinin bir meyvesi olan Kanguru Kao zıplamalarla, patırtı kütürtüyle, çözülecek bulmacalarla ve toplanacak şeylerle dolu. Sadece türden değil, Kao'nun kendisinden de beklenecek kadar çekici, muhteşem bir macera seni bekliyor!


    Karakterler

    Kao'nun harikulade, pırıl pırıl dünyası, onlarla tanışmanı ve bazen de yenmeni (veya yenmeye çalışmanı) bekleyen rengârenk karakterlerle dolu! Bilge eğitmenlerden, meraklı mucitlere, klasik zorbalara, Kanguru Kao'nun karakterleri hem sayıca fazla hem de hepsi akılda kalıcı!


    Savaş

    Kao'nun yolculuğu sırasında birçok düşmanı alt etmesi gerekecek. Hızlı ve kıvrak saldırganlar, yavaş ve ölümcül canavarlar ve aralarında kalan her şey... Kao'nun ona engel olmaya çalışanları yenmek için aldığı bütün dersleri hatırlaması gerek...


    Eldivenler

    Kao'nun patilerine taktığı gizemli, büyüleyici, uzun zamandır kullanılmayan eldivenler, henüz bütün güçlerini açığa çıkarmadı bile. Bu eldivenler yolculuğu sırasında Kao'nun vazgeçilmezi olacak, ona düşmanlarını alt etmede ve dünyada yol almada yardım edecek. Barındırdıkları gücün tam olarak anlaşılabildiği bir zaman gelecek mi? Kao bunu öğrenmeye çalışacak.


    Dünya

    Taze mücadeleler, düşmanlar, bulmacalar ve sırlarla dolu, çok sayıda özgün ve harikulade dünyayı keşfet! Kao yolculuğunu devam ettirdikçe bu detaylı mekânlarda ilerlemek için zıpla, tırman, dal ve sür!


    -


    Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2022

    Tür: Platform

    Dağıtıcı: Tate Multimedia

    Geliştirici: Tate Multimedia


    https://gamefaqs.gamespot.com/ps5/354895-kao-the-kangaroo

    https://www.metacritic.com/game/playstation-5/kao-the-kangaroo


    Resmi Site: https://kaokangaroo.com


    -


    Ekran Görüntüleri:


    Kao the Kangaroo [PS5 / PS4 ANA KONU]
    Kao the Kangaroo [PS5 / PS4 ANA KONU]
    Kao the Kangaroo [PS5 / PS4 ANA KONU]
    Kao the Kangaroo [PS5 / PS4 ANA KONU]
    Kao the Kangaroo [PS5 / PS4 ANA KONU]
    Kao the Kangaroo [PS5 / PS4 ANA KONU]






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 30 Mayıs 2022; 7:36:32 >







  • Kao the Kangaroo [PS5 / PS4 ANA KONU]
    Kao the Kangaroo [PS5 / PS4 ANA KONU]Kao the Kangarootwitter
    “We posted something hot yesterday, so let's cool down a little! What will Kao find here? You may have seen some hints in the trailer, but what is your guess? *Extra points for any ice/snow based puns”
    https://twitter.com/Kaothekangaroo/status/1488503854262009864?s=20&t=_AsjTzeIQQdY8kgeVZFE-A
  • Kao the Kangaroo - Çıkış Fragmanı | PS5 & PS4 Games


    Kao the Kangaroo [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/concept/10003980 Kao the Kangaroo hops onto your PlayStation today! This action-packed 3D platformer is set in a vibrant world filled with challenging enemies and adventure! Lace-up your magic gloves and get ready to embark on the great journey! #PS5Games #PS4Games #Kao the Kangaroo
    https://www.youtube.com/watch?v=bS8r_xCN30Y
  • Oyunu bu hafta bitirdim, 4 saatlik çerezlik eğlenceli bir oyun olmuş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2000 yılında Sega Dreamcast için yapılmıştı bu oyun. Remake olmuş.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.