Şimdi Ara

Kamyonet Önerebilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şehir içi nakliye işi yapacağım şehirler arası pek düşünmüyorum şuan. Kime sorsam farklı cevap verdikleri için kafam karıştı artık. Hangi marka model araç benim işimi görür? Genelde bana önerilen araçlar bunlar;


    Mitsubishi FE - 511 - 515 ve 519

    İveco 35-9 - 2001 ve 2003 model arası

    İsuzu NKR var bir de 2007-8 modelleri


    Genelde bunlar önerildi bana ama hangisi iyi yada bunların haricinden hangi araç alınabilir yardımcı olursanız çok sevinirim.


    Bütçe şuan da maksimum 85.000₺.




  • Ne tür nakliyeler yapacağına bağlı olarak değişir.


    Öyle evden eve nakliye yapmıyacaksanız Transit 330 S lerin 2007-2010 modellerini önerebilirim (bütçeyi biraz aşabilir.)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HakanSeyhanW

    Ne tür nakliyeler yapacağına bağlı olarak değişir.


    Öyle evden eve nakliye yapmıyacaksanız Transit 330 S lerin 2007-2010 modellerini önerebilirim (bütçeyi biraz aşabilir.)

    Yok hocam evden eve değil onunla uğraşamam zaten eşyaya bir zarar gelse cebinden ödeyeceksin onun altından kalkamam. Normal yük eşya artık ne bulursam onu taşıyacağım. Ev eşyası hariç. Ha şu olur mesela adamın az bir eşyası vardı evden eve yapanlara çok para vermeyeyim normal araba çağırayım götüreyim diye olursa onları götürürüm ofis eşyası olabilir sandalye masa vs. Transit düşünmüyorum hocam. Kasalar ufak ve bir çoğu kesme model düşük. Bütçemi aşıyor.

  • Hocam o zaman yazdıklarınız hariç Hyundai H Bakabilirsiniz ki yazdıklarınızda olur zaten güzel araçlar ama üçü arasından en çok Mitsubishi`yi öneririm.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HakanSeyhanW

    Hocam o zaman yazdıklarınız hariç Hyundai H Bakabilirsiniz ki yazdıklarınızda olur zaten güzel araçlar ama üçü arasından en çok Mitsubishi`yi öneririm.

    Hyundai ve Kia baktım çok ufak onlar fazla iş çıkmıyor zaten bu araçlara.

  • Transit,renault kamyonetlerin uzun şase ve tenteli olanlari işini görür yazdığın araçların yakıtı yüksek gerek yok onlara

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşında dediği gibi sağlam bi tenteli alırsan veya yaptırırsan işini görürler  

  • @Canbey96 Hocam o dediğiniz araçlara çok baktım araştırdım %90'ı hep kesme oluyor sonradan şase vs ekleyip kasa koyuyorlar artı olarak önden çekiş bu arabalar yük atmaya gelmiyor dediler o yüzden vazgeçtim.

  • Transit arkadan itiş,aksine %90 orjinal'dir transit'de şase eklemeyi kesmeyi ilk defa duyuyorum eskiden as950 araçlarda yapılır'dı şase işi, transitin L kasaları işini fazlası ile görür renault da işini görür şehir içinde ne kadar yük atabilcende yüke gelmesinler bu arada sağlam araştırmalar yap bu bildiğin bilgiler araç alıp nakliye işine girmene yeterli değil gibi gözüküyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 19 Mayıs 2021; 10:39:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Canbey96

    Transit arkadan itiş,aksine %90 orjinal'dir transit'de şase eklemeyi kesmeyi ilk defa duyuyorum eskiden as950 araçlarda yapılır'dı şase işi, transitin L kasaları işini fazlası ile görür renault da işini görür şehir içinde ne kadar yük atabilcende yüke gelmesinler bu arada sağlam araştırmalar yap bu bildiğin bilgiler araç alıp nakliye işine girmene yeterli değil gibi gözüküyor

    Hocam Mitsubishi FE-511 alacağım. Pazarlık yaptım 1-2 gün müsade et haber edecem dedim tamam dedi çocuk. Araba hoşuma gitti.

  • Konuyu merak edenler yada okumuş olanlar varsa Mitsubishi FE-711 alındı 2007 model. Nakliye işin de her türlü işimizi görüyor rahatça. Araç almak yada arayanlar varsa düşünebilir. Yakıtı fena değil. Kullanımı kolay ve keyifli.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.