Şimdi Ara

Kamp ekipman önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba yaz için bir ege-akdeniz rotası oluşturup kamp yapmayı düşünüyorum ekipmanları yeni topluyorum öğrenciyiz bütçe kısıtlı biraz ucuza kaçmaya çalışıyorum öncelikle ege akdeniz için önerdiğiniz bir rota veya şurada çadır atmadan turunu tamamlama dediğiniz yerleri merak ediyorum ve bir diğer konu çanta maalesef ülkemizde her şeyde olduğu gibi çantalar gereğinden pahalı uygun fiyat performans diyebileceğimiz çantaları önerirseniz sevinirim hacmi kaç litre olmalı 2 hafta gibi bir süre çünkü (max 350-400₺) ekipmanlar da şu şekilde düşünüyorum şunu alsan daha iyi olur derseniz iyi olur :
    yastık olarak şişme yastık mı tercih edersiniz normal mi yer ve rahatlık açısından
    Uyku tulumu arpenaz quechua 125₺
    çadır 2 kişilik mh100 quechua 320₺
    kamp matı arpenaz m100 30₺
    Kamp lambası 40 lümen 50₺

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Güzel konu arkadaşlar bilgilendirirse çok iyi olur ayrıca Hocam yiyeceği ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bir de şişme yatak nasıldır sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeslanınKalfası -- 8 Mayıs 2021; 11:54:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt
    öncelikle çok teşekkür ederim hocam 3 hafta olmuş konu açılalı ipleyen olmamış nurgaz kartuş almayı düşünüyorum işte sucuk yumurta kahvemi onunla yaparım birde böyle a101 lerde felan pilavdır nohuttur böyle hazır paketler var açıp yiyebiliyorsun onlardan alırım zaten gittiğim yerde 2 gun kalırım yani 2 gün sonra merkezden geçeceğim için yiyecekde tedarik etmiş olurum şişme yatağa gelince yani bütçeniz varsa alın derim benim şuan yok oyüzden sadece mat kullanıcam quechua tek kişilik şişme yatak vardı sanırım 120 ₺ civarı bir şeydi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pudrasugar P kullanıcısına yanıt

    paket yiyecek mantıklı hocam o paketleri sıcak suda falan da ısıtabiliyoruz diye biliyorum güzel gider kampta. Bazen de hazır yersiniz zaten merkezden geçerken. Ben hiç konunun tarihine bakmadan atladım direk :))teşekkür ederim cevabınız için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen noodle felan olur bir şeyler çanta olarak ne kullanacaksınız kaç lt

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pudrasugar P kullanıcısına yanıt

    denize giderken değerli eşyaları ne yapmayı planlıyorsun hocam? Bazı kimseler çantaya atıp sahile götürüyorum gözüm sürekli üstünde demiş. Keşke kampta emanet bırakma gibi şeyler olsa. Gerçi ona güvenilebilir mi onu da bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam birkaç kişiyle konuştum denk gelmemiş öyle bir şey yani zaten kamp kurduğunuz yer kalabalık oluyor etraftakilerin dikkatini çeker ben şey yapmayı düşünüyorum denize girerken ufak bir poşet içine cüzdan telefon pahalı olan eşyaları koyup uyudugun yeri biraz elinle eşeleyip koyabilirim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yada ücretli kamp alanları var oralarda kalırsanız sorun olmaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.