Şimdi Ara

Kamil Koç firmasının bir başka rezaleti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önceleri oldukça memnun olduğum ancak 2013'te Actera Gruba satılmasından sonra oldukça sapıtan ve şu anda Metro Turizm seviyesinde belki de daha kötü seviye de hizmet vermekteler. Sadece bugün başımdan geçen iki olayı anlatmak istiyorum sizlere.
    Öncelikle firmanın bileti aldığı saatten 10 - 15 dakika geç kalkış yapmasına alışmıştım. Lakin bu gece Bursa'dan Uşak'a 02.00 aracına binecektim ama tam olarak 02.40 hareket etti. Bu da yetmezmiş gibi normalde 4.5 saatte gitmesi gereken yolu 5.5 saat gibi bir sürede gitti. Daha sonra Uşak'tan Ankara'ya 12.15 aracına biletim vardı. O da takribi 15 dakika geç hareket etti. Şaşırdık mı tabi ki hayır. Neyse iyi hoş gidiyoruz. Afyon'a 15 dakika kala Jandarma çevirme yaptı kimlik kontrolü için. Kimlikleri topladılar kontrolü yaptılar. Daha sonra muavine teslim ettiler ve otobüs harekete geçti. Kimlikler dağıtıldı ancak bir sorun vardı. Benim ve bir başka yolcunun kimliği yoktu. Düşmüş müdür diye oraya buraya bakarken diğer yolcunun kimliğini şoförün önündeki panel ile ön cam arasında bulduk ama benimki yoktu. Tabi zeki personelin aklına acaba Jandarma vermedi mi diye gelmesi bayağı ilerledikten sonra geldi neyse arıyoruz tarıyoruz yok. Geri dönelim dediler ve döndük. Ancak Jandarma hepsini teslim ettiklerini söyledi. Ki öyle de çünkü muavin eline aldığında kimlikleri aşağı da bende üstten bakıyorum (arka kapının önünde oturuyorum) ve benim kimliğim en üstte duruyordu. Daha sonra ön kapıdan bindi ve dağıtmaya başladı. Ancak az önce belirttiğim gibi kimlik yoktu. Yapacak bir şey yok devam ettik. Kamil Koç'u aradım tabi durumu anlattım kayıt oluşturduklarını aracı inceleyeceklerini söylediler. İndikten bir saat sonra aradım araç araştırılma aşamasında ancak eşyanızın bulunduğuna dair herhangi bir bilgi ulaşmadı daha dediler.
    Ayrıca bir hafta sonra KPSS sınavı var ve sınav giriş kurallarında ehliyetin kabul edilmediği yazıyor. Ne yapacağım bilmiyorum gerçekten. Şuan haber bekliyorum. BİMER ve CİMER'e şikayette bulunacağım bu durumu. Hoş ne kadar tepki alırlar bilmiyorum. Lakin gerçekten böyle saçma bir firma olamaz. Bundan sonra ölüm kalım meselesi olmadıkça binmem de bindirtmem de. Tavsiyelerinize açığım, bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.