Şimdi Ara

Kameraları uzaktan izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlr çalıştığım firmada bir bilgisayar kameraları uzaktan izliyor.2. bi bilgisayar da kamerları uzaktn ilzlemek istiyor ne yapmamız gerekiyor.ilk bilgisayarı ben ayarlamadığım için bilemiyorum.2. bilgisayardan ne yapmam gerekiyor.kameraları uzaktan izlemem için.modem üzerinden ayarmı yapmam lazım. acil yardım lütfennn.........



  • yardım lütfen
  • Merhabalar,

    Mevcut sistemde muhtemelen IP üzerinden izleme söz konusudur. Bu şekilde dünyanın her yerinden internete girmesi yeterli olan bir bilgisayar ile izleme mümkün olur. Hali hazırda olan IP adresi örneğin Internet Explorer ın adres çubuğuna yazılır. Bu adrese gidildiğinde özel bir yazılım bizi karşılar ve kamera görüntüleri iznelebilir. Özel bir ayar vs. gerekmez. Siz mevcut sistem hakkında bilgi verirseniz ona göre bir yorum yapabiliriz. Derseniz ki özel oda var, (sistem odası, güvenlik odası vs.) orada şu donanımlar var felan ona göre değerlendirelim. Kolay gelsin.
  • ilk önce yardımınız için teşekkür ediyorum.tam olarak durum şöle.bir okulda kamera kurulu.bir tane bilgisayardan kullanıcı kameraları izleyebiliyor.2. bi bilgisayardan da izlemek istiyolar.bunu nasıl gerçekleştirebiliriz..
  • Anladım probleminizi ama az önce dediğim gibi sistem nasıl çalışıyor. Sen ilk mesajın aynısını tekrar yazmışsın. Mesela internetten mi izliyor ağdan mı izliyor ? IP adresi mi kullanıyor, özel başka bir programı mı var ? Nasıl bir şey var ? mevcut sistemde
  • tam olarak bilmiyorum ama bi program aracılığı ile izliyor..diyelimki ip üzerinden izlick ozaman dahamı farklı işlemler yapılması gerekiyo..
  • BBG kamera kayıt programı ile kameraları uzaktan izliyebiliyorsun,bunun için sadece ip numarası ve kullanılan bilgisayarlarda bbg programının yüklü olması gerek.

    Ayrıca Ne tür kamera kullanılıyor Pcdeki DVR kartına bağlı security cam'larmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crackedboy86

    Anladım probleminizi ama az önce dediğim gibi sistem nasıl çalışıyor. Sen ilk mesajın aynısını tekrar yazmışsın. Mesela internetten mi izliyor ağdan mı izliyor ? IP adresi mi kullanıyor, özel başka bir programı mı var ? Nasıl bir şey var ? mevcut sistemde



    Öncelikle siz ya ne istediğinizi bilmiyorsunuz yada istediğinizi anlatamıyorsunuz.. Eğer derdiniz hali hazırda bulunan ip cam'ları başka bir bilgisayar üzerindede görüntülemek istiyorsanız bunun için google üzerinden ip camera izleme programı diye aratmanız halinde sonuca ulaşabilirsiniz.. Ama daha ncesinde o ip ler dışarıya açıkmı belirli kişiler tarafındanmı izleniyor izin verilen veya verilmeyen kişiler olarak yasaklamalar v.s. uygulamalar varmıdır bunları öğrenmeniz gerekir..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.