Şimdi Ara

Kamera Test Cihazı Tavsiyesi Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yazılım ve teknoloji ürünleri üzerine bir işletme sahibiyim ancak pandeminin etkisiyle gelirimi artırmak adına güvenlik kamerası işine de girdim. Daha önceleri sadece tanıdıklara ısrar ederlerse yapıyordum ancak şimdi tamamen bu iş için bir ekip oluşturdum. Yolun başında olduğumuz için bazı ekipman eksiklerimiz var. Bunlardan biri de montaj sırasında kameraların yönünü ayarlamak için bir test cihazına ihtiyaç duyuyoruz. Başlarda 4-5 inçlik bir ekranla birlikte kendim elde yapar 3d yazıcı ile bir gövde basıp kullanırım diye düşünüyordum ancak şu an zaten 600-700 lira bandından test cihazlarının satıldığını görüyorum. Bu konuda özellikle kullanıcılardan, bu işi yapan diğer arkadaşlardan tavsiyeye ihtiyacım var. Hangi ürünleri tavsiye edersiniz?


    Satış ve montajını yaptığımız kameralar ahd kameralar. Bunların içinde 2mp olan da var, 4mp olanda var 5mp olan da var. Henüz hiç ip kamera kurulumu yapmadık ancak ihtiyaç duyulması halinde onun da kurulumunu yapacağımıza göre mümkünse ip kamera uyumlu bir test cihazı arıyorum. Önerilerinizi mutlaka değerlendirmek isterim. Temel olarak test cihazından beklentimiz kameranın montajında yönünü tespit etmek. Şimdiden öneriler ve fikirler için çok teşekkür eder iyi forumlar dilerim.








  • Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Alabileceğiniz en iyi tester cihazları nokta elektronik'ten temin edebilirsiniz, HDMI, VGA, BNC, RJ45 çıkışları bulunan, 1080P ekranlı bir cihaz tercih edin. Arayıp bir görüşün isterseniz.

  • satıcıdan ziyade ürün önerisine ihtiyacım var marka ve model. şimdilik aklımda ki şey şöyle, ilk başta 650 civarında olan magbox' un şu ürününü alayım diye düşündüm : Magbox AHD-Analog CCTV El Tipi 4.3" Kamera Test Cihazı Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) ancak araştırmalarım sonucunda bu ürünün teknik detaylarına ulaşamadım Çin sitelerinde satılan benzer ürünlerde ise 1amper output verdiğini gördüm. Bizim taktığımız kameralar genellikle 2amper. Kameraları çalıştırmayabilir ayrıca ip kamera test özelliği de yok. Yani para vericeğiz almışken iyi bir şey olsun mümkün olduğunca uyumlu olsun diye yine aynı markanın şu ürününü düşündüm : MAGBOX IP+AHD+ANALOG CCTV DOKUNMATİK 48V POE KAMERA TEST CİHAZI S Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) 3amper output ve ip kamera desteği olunca kullanım alanı daha geniş.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.