Şimdi Ara

kalorifer kazanı her yakışta terleme yapıyor ve ziftleniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
16.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Artkadaşlar kullandığımız katı yakıtlı kalorifer kazanına en son akşam 20:00 civarında yakıt atıyoruz sabah kaloriferi yaktığımızda kazanın üstteki kapaklarından şapır şapır su geliyor ve çok fazla zift oluşuyor kazanın duman yuvalarında...Sabahki terleme derece yükselince kesiliyor ama her seferinde böyle olması ve zifti temizlemek gerçekten çok uğraştırıcı sorunun nedenini ve çözümünü bilen var mı acaba?



  • Bu işin çözümünü forumda aramaktan ziyade az paraya kıyıp adam akıllı bilen birilerine kontrol ettirin. ALLAH muhafaza yanlış bir şeyde sakata gelirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazyfriend712

    Bu işin çözümünü forumda aramaktan ziyade az paraya kıyıp adam akıllı bilen birilerine kontrol ettirin. ALLAH muhafaza yanlış bir şeyde sakata gelirsiniz.

    Küçük bir ilde görev yapıyorum burda ustayı mumla arasan bulamazsın forumda en azından işinin ehli insanlar vardır ve fikir verirler diye düşündüm. bizim burada kazandan anlıyorum diyen adamların hepsi çok farklı fikirler öne sürüyor kazanı at çöpe diyenler bile var.(Forumun amacı her konu hakkında fikir almaktır diye biliyorum fikir almaktan zarar gelmez merak etme)
  • bu arada yazmayı unuttum paraya kıyıp kıymadığımı açtığım bir konuya göre değerlendiriyorsan forumda açılan milyon tane konu var soru soran bu insanlar senin gözünde pinti insanların teki heralde. İnsanlara iki satır konu yüzünden teşhis koyma mutlu olmana bak hayat kısa sağa sola saldırarak geçmez ömür
  • güncel olsun belki bilen birileri çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.