Şimdi Ara

Kahvaltıda Yürek Yiyen Satıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Artık ülkede tek bir suçtan dolayı hapis yatıldığından, herkes her türlü yasadışılığı ulu orta yapmaya başladı. Aşağıdaki ilanda da, milletin gözüne soka soka "Ben suç işliyorum ama hiçkimseden korkum yok!" mesajı verilmiş.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-fiat-karaelmas-auto-dan-hatasiz-boyasiz-fiorino-full-plusfull-aksesuarli-610015790/detay/

    Değişiklik olursa diye, ekran görüntüsünü de ekleyeyim;

    Kahvaltıda Yürek Yiyen Satıcı







  • Bazı navi lerde önceki radar vs. işaretli oluyor, ondandır, yoksa kimse bu kadar açıktan dokunulmazlığı yoksa suç işlemez
  • Adres "Kilis" olunca, cesaretle ilgili olduğuna kanaat getiriyorum. Kilis'in ana geçim kaynağı kaçakçılıktır ve bu tür "Ufak" yasadışılıklar oralarda olağan kabul edilebilir.
    Hatta ben size Eskişehir'den örnek vereyim;
    Eskişehir'in işlek noktalarından birinde, kaldırım kenarı bir galerici tarafından galeriye çevrilmiş durumdaydı. O kadar ki, yolun kenarına aracınızı park etmenize imkan yoktu çünkü yolun uzunca bir kısmında, camlarında "Satılık" ilanı olan araçlar diziliydi. Bu iş o kadar uzadı ve can sıkmaya başladı ki, emniyete defalarca yazı yazdım ve durumu izah ettim.
    Sonuç olarak, olaya birileri el attı ve şu anda o araçların camlarındaki "Satılık" yazısı kalktı. Araçlar aynı yerde durmaya devam ediyor ama ilan bilgilerini içeren kağıtlar yok.
    Ben kötü düşünmek istemiyorum ama iyi de düşünemiyorum artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.