Şimdi Ara

Kafasına göre adam banlamak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Carcharot

    Dostum kör müsün, bir sayfadır kaç farklı argüman verdim, bir tanesine takılıp kaldın... Adam birinde Kuran'a saçmalık diyor, diğerinde gökten indiği sanılan kitap diyor, diğer bir yerde ise Muhammed'in koyduğu kuralların olduğu kitabın adı Kuran'dır diyor. Apayrı bir yerde daha Muhammed ayetleri ihtiyaçlara göre yazdırıyordu diyor.

    Açın şu gözlerinizi artık... Atatürk Müslüman falan değildi... Bir Kuran'ın, bir de Atatürk'ün sözlerine bakın! Kuran diyor ki benim sözümü değiştirilmez, Atatürk diyor ki değişmeyecek hükümlerin geldiğini söylemek aklın inkarı olur... Hala mı direteceksiniz?


    Atatürk'ün Müslüman olup olmadığının tartışıldığı konuda bu mesajım şahsa hakaret gerekçesiyle direkt 5 uyarı puanı aldı ve 4 gün uzaklaştırıldım. Ateistsin diye banladık gibi dürüst bir yorum yerine şahsa hakaret gibi komik bir sebep belirtmişsiniz ama bu yeterli değil.

    Eğer "kör müsün" yazımdan dolayı uzaklaştırıldıysam bu mesajın türevlerini bulup şikayet edeceğim, bakalım gerçekten ondan mı banlanmışız...

    "Adam birinde Kuran'a saçmalık diyor" eğer bundansa, bu sözün sahibi ben değil, Atatürk'tür. Yani ben sadece öyle dediğini belirtiyorum. Bir modun Türkçe yetersizliği yüzünden banlanmamışızdır umarım!

    "Evet Karabekir; Arapoğlunun yavelerini Türkoğullarına öğretmek için Kur’anı Türkçeye tercüme ettireceğim ve böylece de okutacağım. Ta ki budalalık edip aldanmakda devam etmesinler!…"
    Kazım Karabekir, Paşaların Kavgası: Atatürk-Karabekir, Yayına hazırlayan: İsmet Bozdağ, Emre Yayınları, Aralık 1991, s.159


    TDK yorumu: (ya:ve) esk. Saçma, saçma sapan söz:

    http://www.tdkterim.gov.tr/bts/?kategori=verilst&kelime=yave&ayn=tam

    Yine hakaret sebebiyle şikayet konum da silindi, ben de düzenleyip ikinciye açtım. Maile cevap vermiyorsunuz, bari burada verin.

    Ateistliğimden banlanmış olmak istemiyorum ve esaslı bir gerekçe sunmanızı bekliyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Historia Calamitatum -- 31 Ekim 2010; 13:40:43 >







  • çok ilginç bir konu, umarım beklediğin cevabı alırsın...takipteyim...
  • Bende "git doktora görün" dediğim için ceza almıştım adminlerin hakaret anlayışı farklı.
  • 12 gündür cevap yok maillere, göreviniz ne ki böyle laubalilik cereyan ettiriyorsunuz...

    Kör müsün dedim diye mi ceza aldım hala öğrenemedim... Konuyu zorunuza giden bir gönderme yaptım diye silmesini biliyorsunuz ama cevaplamaya gelince yok...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Historia Calamitatum -- 19 Ekim 2010; 0:38:18 >
  • Bazen sessizlik tamam biz suçluyuz, bizde eksiklik var kusura bakma anlamına da geliyor! Çok garip ve aleni haksız bir 3 ceza puanına bende itiraz etmiştim, ( ceza nedenini okuyan herkes gülmekten kırılmıştı! ) kimseden uzun zaman ses soluk çıkmayınca da bende boşvermiştim. Nihayet ülkede yargınında durumu ortada!
  • neommy hocam kesinlikle haklısınız... Bari işin peşini bırakmadığımızı gösterip kafalarına göre adam banlamalarını önlesek...
  • Güncel
  • ben de "bazı ezikler" dediğim için 4 gün yedim.ama hiç fark yapmaz kaç sene guest olarak takip etmişim zati
  • sonuç ne oldu?



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walking Dead -- 21 Kasım 2010; 19:38:09 >
  • Mesajım bulunsun, destekçinim
  • sen ulu önderimize karşı atılan iftiraları sanki gerçekmiş gibi buraya yazarsan tabiki ceza alırsın..
  • Yuh yani. Millet mobil cihazlar bölümünde, konu dışında bazı konularda, özellikle futbol bölümünde falan alenen küfür ediyor ve çatır çatır foruma girmeye devam ediyor. Konuyu açan arkadaşla dünya görüşü olarak taban tabana zıt durumdayım, lakin kimseye doğrudan hakaret etmemiş birini sırf fikirlerini çok açık söyledi diye (en azından öyle görünüyor) uzaklaştırmak haksızlık olmuş.

    Ama çok da şaşırmıyorum. Normalde asla hakaret etmem forumda tartıştığım kişilere.Eğer çok zırvalayan olursa pm'ye davet eder orada bir daha çenesini açamayacağı şekilde kapatırdım ama geçenlerde bir tartışmada, bana açıkça hakaret edildiği için zıvanadan çıkmıştım ve ben de karşımdaki üç kişiyle aynı seviye(sizlik)de atışmaya başladım. En sonunda konuyu okuyan diğer arkadaşlara da ayıp olmasın diye ceza alacağımı bile bile kendim şikayet ettim konuyu ve sonuç olarak ben 4 gün uzaklaştırma aldım diğerleri sadece ceza puanı aldılar. Daha sonra o konuda tartıştığım zerzevattan biri bir kaç farklı konudaki"ima" ve "espiri" içeren mesajlarımı(bu ima ve espirilerin hiçbiri o konularda yorum yazan kişilere karşı değil, sadece tanıtılan ürünlere karşıydı bunu da belirteyim)şikayet etmiş, bu sefer hiç ceza puanı almadan direk 4 gün uzaklaştırma aldım.Vel hasıl beş parmağın beşi de bir olmuyor, çok kaliteli yöneticiler tanıyorum forumda ama malesef hızlı büyüyen sistemlerde araya parazitler de sıkışıyor.

    Uzun oldu ama biraz içimi döktüm rahatladım be.




  • ben de "tek elle yazıyorum" dediğim için 5 ay gibi bir süre için ceza aldım. halbuki herkes yazıyor ve herkese değil de neden bana bu kadar uzun bir süre?? anlaamk mümkün değil. yalnız kesin olan şu ki; ceza aldığım konuda cezayı gören ergenler cezayı veren admini yağlayıp ballamaya başladı ve yaklaşık 3 sayfa böyle devam etti. sanırım bunun olduğunu görmek egolarını şişriyor adminin. gerçek hayatta sanırım tek yetkisi bile olmayan birinin burada banlama yetkisinin elinde bulundurması dolayısıyla çıkan sonuçlar bunlar
  • Bazı değerler hakkında konuşurken daha dikkatli olunması gerekiyor. Atatürk hakkında konuşuyorken, sokaktaki vatandaştan bahseder gibi "adam şöyle diyor, böyle yapıyor" şeklinde yazmak üst düzey bir saygısızlıktır benim için. Tamam, konu hakkında farklı fikirlere sahip olabilirsiniz ancak bu saygısızlık yapılabileceğiniz anlamına gelmiyor. Hele ki gelip Atatürk'ün dinini sorgulama ve sözde tespit etmiş gibi dayatma haddimiz yok hiçbirimizin.

    @ MartNisan, alttaki link aslında yapılan şeyin ufak bir cümleden ibaret olmadığını gösteriyor zaten. Yöneticilere suçlama yapmaya çalışmışsınız ancak diğer üyeler de yöneticilerle aynı fikirde.

    http://forum.donanimhaber.com/m_44657795/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 23 Kasım 2010; 17:09:11 >




  • Adamın yaptığı saygısızlık mı şimdi?

    Bende ''adam'' diyerek saygısızlık mı yaptım?

    Kimine göre bazıları üst düzeydir kimine göre değildir, asıl konu ''adamın'' genelde hakaret sayılıp sayılmadığı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer39 -- 23 Kasım 2010; 19:13:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: destroyer39

    Adamın yaptığı saygısızlık mı şimdi?

    Bende ''adam'' diyerek saygısızlık mı yaptım?

    Kimine göre bazıları üst düzeydir kimine göre değildir, asıl konu ''adamın'' genelde hakaret sayılıp sayılmadığı.


    Kelime bazlı değil benim söylediğim, yukarıda yazılı olan cümleler için konuşuyorum. Senden, benden bahsetmiyoruz burada, Atatürk'ten bahsediyoruz, bu yüzden kullanılan hitap tarzına dikkat edilmesi gerektiğini söylüyorum. Benim düşüncemdir, size uyar ya da uymaz, o beni ilgilendirmiyor açıkçası.

    Sağlıcakla kalın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 23 Kasım 2010; 20:08:37 >
  • tamamda Atatürk benim ve birçok Türk vatandaşının babası gibidir..sen gelip benim babama dinsiz dersen tabi ceza alırsın..uzatmaya gerek yok bence..

    (bu arada konuyu açan arkadaşım ; sanada bi garezim yok yanlış anlama düşüncelerimi belirtiyorum sadece)
  • ozcan35,
    Atatürk dinsiz olsaydı onu sevmeyecek miydin? Atatürk müslüman olduğu için mi seviyorsun, yoksa yaptıklarından dolayı mı?

    Bense Atamızı çok seviyorum, ateist'te olsa, müslümanda olsa farketmez benim için...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozcan35

    tamamda Atatürk benim ve birçok Türk vatandaşının babası gibidir..sen gelip benim babama dinsiz dersen tabi ceza alırsın..uzatmaya gerek yok bence..

    (bu arada konuyu açan arkadaşım ; sanada bi garezim yok yanlış anlama düşüncelerimi belirtiyorum sadece)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walking Dead -- 23 Kasım 2010; 20:14:02 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.