Şimdi Ara

Kafam Sürekli Dolu Boşaltamıyorum,Düşünmeden Duramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
16.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Kafamın içinde Sürekli Olarak Düşünceler Vs Bulunuyor Örnek Vermek Gerekirse Yolda Yürürken Veya Bakkaldan Para Üstü Beklerken Geçmişte Yaptığım Hataları Düşünmeye Başlıyorum Veya Yapacağım Şeylerin Sonuçlarının Ne Olacağını vs Bazende Şarkı Dolanıyor Kafamın İçinde. Asla Ama Asla Boş Kalmıyor Birşey Düşünmeden Duramıyorum. Hastalık Bu... Yardım Edin Lütfen Bunları Yazarken Bile Yarın Forumda Neler Yapabileceğimi Düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 27 Ağustos 2017; 8:59:23 >



  • Cik bi dagin basina yalnizken otur dusun saatlerce. Ya da kitap oku. Kafan rahatlar
  • Patlat bi üç bir
  • Düşünmemeye çalışsan bu sefer düşünmemeyi düşüneceksin. Düşünmek iyidir. Ama bazı konularda. Bazı konularda ise kafayı sıyırabilirsiniz düşündükçe.
  • Hayatın Gerçekleri kullanıcısına yanıt
    Hocam Bu Durum Yüzünden Odak Problemi de Başladı Odaklanamıyorumda...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anjunabeach

    Düşünmemeye çalışsan bu sefer düşünmemeyi düşüneceksin. Düşünmek iyidir. Ama bazı konularda. Bazı konularda ise kafayı sıyırabilirsiniz düşündükçe.

    Sıyırdım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çetooooo

    Hocam Bu Durum Yüzünden Odak Problemi de Başladı Odaklanamıyorumda...

    ben kitap okurken dunyadan soyutlaniyorum
  • Morty Smith kullanıcısına yanıt
    Üç Bir Patlatirken Bile Düşünüyorum :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hayatın Gerçekleri


    quote:

    Orijinalden alıntı: Çetooooo

    Hocam Bu Durum Yüzünden Odak Problemi de Başladı Odaklanamıyorumda...

    ben kitap okurken dunyadan soyutlaniyorum

    Keşke Beni Dünyadan Koparacak Birşey olsa da Yok Hocam
  • Geçmiş olsun dostum aynısı bende de var yaptığım hatalar önüme geldikçe o anki yaptığım işi devam etme isteği yok oluyor. Yolda yürürken banyoda sağda solda mahvediyor beni. Psikiyatristler buna OKB hastalığı diyorlar. O an başka düşüncelere odaklan. Hastalıklara bakma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Centaurus A

    Geçmiş olsun dostum aynısı bende de var yaptığım hatalar önüme geldikçe o anki yaptığım işi devam etme isteği yok oluyor. Yolda yürürken banyoda sağda solda mahvediyor beni. Psikiyatristler buna OKB hastalığı diyorlar. O an başka düşüncelere odaklan. Hastalıklara bakma.

    Hocam Etkilemiyor Çok Şükür Sadece Düşünmeyi Durduramıyorum
  • gecmisteki hataları dusunme olayı bende de var.baska bisey dusunmem gerekirken veya mutlu olmam gerekirken otomatikman aklıma o hata geliyor.
  • Bende de var sürekli bir sey düşünme , bende mesela acaba soyle davransaydim ne olurdu falan senaryolar kuruyorum. Geleceği düşünüyorum ve hayal kuruyorum surekli . Odaklanma bende de problem . Masaya oturdugumda mesela ders calisamiyorum ozellikle evde . Açıkçası beyine format atma olsa gidip hemen atardım gerekli anıları yedekleyip
  • Aynı ben. Sırf bu yüzden saatlerce uyuyamadığım oluyor. Hayatında ki sorunları bitirmen lazım ve zevk alacağın şeyler yapman lazım. Bu söylendiği kadar olmasada ve çok nadir böyle olsam da bana yardımcı oluyordu.
  • Bi tıpatıp aynısıyım.Olm bana bi taktik verin manyakmıyım ben biriniz yardım etsin.Sürekli düşünüyorum.Yok şurdan şöyle yapsakmı böyle yapsakmı.
  • Bir sorun olunca arkadasimla bulusunca otomatikmen unutuyorum ,arkadaslarinla bulusabilirsin.

    Birde soyle birsey var bende , mesela bir konuda soyle bir problemle karsilasabilirim , ne yapsam kurtulurum vs. Dusununce isin icinden cikilmiyor , en iyisi cikacak problemleri ongormeyi birakip sorun karsina cikinca cozmek.



    Odev verildiginde yatmadan once nasil yapayim diye dusunuyodum, simdi ise s.e diyip odevle ugrasinca dusunurum diyorum
  • Depresyon işte ben bunun beterini yoğun anksiyete yaşadım kafamda saçma sapan düşünceler bombardımanı hele varoluş sancısı varsa direk ölmeden canlı gebertiyor seni kafamdan çıkmayan düşünceler (Ben niye varım,niçin varız,yaşam,ne ben kimim neden yaşıyorum amaç ne ) beynim yandı ortada fol yok yumurta yok ama gel görki bunlardan kurtulamıyorsun akabinde yoğun kaygı birde panik atan geçirmeye başladınmı şenlik başlıyor yani piskoloji bozuldumu en az 2 sene bırakmıyor bu illet peşini ,beyindeki hormonlar kaydımı bozuldumu oluyor bunlar aslında şeytan vesvese veriyor hepsi bu ama inançsız insan bunu red ediyor neyse ..piskiyatris antidepresan yazıyor sana hopp yaşayan biz zombisin, gelsin lanet pis yan etkiler ama şunuda unutma er yada geç hepsi gidiyor seni öldürmez bu hastalık saçına zarar vermez ama ruhunu beynini yer bitirir eee bedeni ayakta tutanda beyin.




  • cezaalp kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarla Biryere Giderken Bile Düşünüyorum Söküp Atsam Beynimi Rahatlamanın Doruk Noktası Olucak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Suppose27now

    Bende de var sürekli bir sey düşünme , bende mesela acaba soyle davransaydim ne olurdu falan senaryolar kuruyorum. Geleceği düşünüyorum ve hayal kuruyorum surekli . Odaklanma bende de problem . Masaya oturdugumda mesela ders calisamiyorum ozellikle evde . Açıkçası beyine format atma olsa gidip hemen atardım gerekli anıları yedekleyip

    Kafamın Üstünde Sanki İnanılmaz Yoğunlukta Bir Cisim Var Beynimin İçinde Taşıyorum Sanki. Format Atsam Gider. Hani Pc Veya Telefon İnanılmaz Yavaşlar Sonra Format Atarsınız Rahatlar Ya, Aynısı




  • Kanka sakin ol ve ilk önce her kelimenin başını büyük harflerle yazmaktan vazgeç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.