Şimdi Ara

Kadlek şu ara fazla bu takıma.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alışma süreci yaşıyor olsa gerek.
    ne adam tutabiliyor nede orta yapabiliyor.
    Beğenmediğim H.A.Kaldırım ondan 2 gömlek daha iyi çıkarır.
    nedense bize gelen kimi yabancılar, hafızayı formatlayıp geliyor sanki.
    hani herifi tanımasam...



  • Adam ağır yeteneksiz, topu verince kontrol-pas yaparken bile zorlanıyor; ayağı birbirine dolaşıyor.Üstüne çalım da kolay yiyor, fiziğini kullanıp sert oynaması lazım.Çok kötü bir oyuncu değildi Almanya'dayken ama 2 maçta olumlu tek bir yanı yok neyse ki bi' tane gol çıkardı.Muhtemelen hoca ligde tribüne çıkarırım ses etmez, Avrupa'da değerlendiririm diye düşünüyor.
  • Kadlec in ofansif zayıflığı henüz oturmamasından sakin olun. En azından bek olarak ileri çıktığında geri dönmeyi biliyor.Takıma uyum sağlasın adamın önünde arada sow arada kuyt oynuyor onlarada uyum sağlasın.
    Onu geç GG gelene kadar topuzun ileri çıktığında geri dönmemesi. Sağ açık oynuyormuş gibi sahada dolanması, sağ bek yedeğimizin olmamasını napıcaz. Sağ tarafı bildiğin dün otoban ettiler. İlk golüde topuzun kanattan yedik.
  • Ben daha başka bir yorum katayım, ne fazlası A2 nin topçusu bile olamaz. Çok merak içinde HAK acaba camiaya büyük bir küfür mü salladı ? Ziegler HAK dan daha kötüydü Aykut Hoca inatla onu oynattı, Kadlec Ziegler den bile berbat ama yine Kadlec oynuyor.

    Burası dahil bir çok mecrada forvet aşağı forvet yukarı nitekim sson transferimiz yine forvet. Allah aşkına Salzburg maçında avrupanın vasat kanat adamları kevgire çevirdi beklerimizi ne forvet transferi. GG iyileşse ne olacak senede en az 2 sakatlık geçirse kimi oynatacaksın ? Topuzu mu ? Eyvah ki eyvah, acil HAK a forması teslim edilmeli GG ye de sağlam bir alternatif şart.
  • Takım rakip soldan atak yaparken, yani sağdan gelirken, sol bek en arkadaki oyuncuya kademeye girer, ceza sahası içinde defans oyuncusu olur...

    İlk yenilen golde KADLECin %500 hatası var.

    Bir sürü gol kaçırdı adamlar, o kadar kolay geçiliyor ki... Berbat bir adam... Çok mu aramışlar bu adamı?

    Menajer kasetiyle izleyip adam alınca böyle oluyor işte... HAK oynasın bu gitsin... Bizim İsviçreli geri gelsin o bu kadar kötü değildi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.