Şimdi Ara

Kadınlar erkeklerin %90 aşık olamaz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
7
Favori
5.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    insanların detayları önemsememesi, detaylı olmadıkları anlamına gelmiyor. birinin anlattığı şey gibi nasıl anlattığı da bir şeyler ifade eder. birinin bir şey yapıyor oluşu gibi yapmıyor oluşu da bir şeyler ifade eder. insanlara tdklık yapmaktaki amacım onları daha iyi anlamak böylece anlattıkları şeyleri de daha iyi anlarım.

    "sen ne söylersen söyle; söylediğin, karşındakinin anladığı kadardır" ama karşımdakinin anlamadığı kadarı da onun hakkında bir şeyler ifade eder. Birinin edebiyatı umursamadan, sonuç odaklı düşünmesi de bir şeyler ifade eder ama bunun böyle düşündüğünü anlamak için edebi yazmam gerekir değil mi? (ki kimsenin edebiyatı görmezden gelebileceğini sanmıyorum)

    Önceki örneğimde anlatmak istediğim olay, günlük hayatta sıkça kullanılan cümle kalıplarının birbirlerinden farklı olaylar için kullanılabildiği. Ve kalıp değişmediği için, insan o zamana kadar o kalıbı nasıl tanımışsa mevzubahis olayı da o şekliyle görür.

    Ve sen benim insanların yanlışlarını düzeltmemi yanlış anlamışsın sanırım. Ben milletin düzgün yazması için çabalamıyorum. Öyle olsa forumda hapis kalırdım, kimsenin yazım kurallarına dikkat ettiği yok. Sadece bazı ilgimi çeken veya çekebilecek olan cümleleri düzeltiyorum. bazen de sıkıntıdan yapıyorum






  • salona gidin spora abanın.













  • Detaylı olmadıkları? Kimmiş detaylı? Anlattığın şeyin detayını mı diyorsun? Eğer öyleyse ben senin anlattığın şeydeki detaydan değil, karşındaki insanın ondan ne alacağından bahsediyorum. Ya takılma böyle şeylere. Nasıl ifade ettiğinin önemi yok ne ifade ettiğinin önemi var. İnsanlara TDKlık yaparak onları nasıl daha iyi anlayacaksın ben de bunu anlamıyorum. Kimse takmıyor ki seni. Hani demek istediğim sen TDKlık yapınca adamlar kendilerini düzeltmiyor, sen yaptığınla kalmış oluyorsun. Çok garip birisin.

    Karşındakinin anlamadığı kadarı onun hakkında hiçbir şey ifade etmez. Çünkü adam anlamamıştır, sallar geçer. Off. Ya olm hiçbir şey hiçbir şeyi ifade etmiyor, detaylarda boğulmuşsun ya. Kasma bu kadar, ben zamanında çok kastım bir yerden sonra gereksiz kalıyor. Adamın nasıl düşündüğünü anlaman için edebi yazman şart değil. Adama sorabilirsin. Bizzat edebiyatı görmezden gelen biriyim. Edebiyat dediğin ikiyüzlülüktür, olanı süsleyerek söylemektir bana göre. Delikanlı adam diyeceğini pat diye söyler, süslemez.

    Ee yani? Misal? Cümleyle örnek ver.

    İşte bunu yapınca eline ne geçiyor ben de bunu anlamıyorum. Yani anlamadım seni.




  • paragraf nokta virgül dikkat etmedim ben tek okuyuşta anladım ve sonuna kadar haklı.
  • İyi görünendir,görünen de iyidir.Sanatsal anlamda yakın çağın önemli küratör ve sanat tarihçilerinden ismini hatırlayamadığım birinin söylediği ilkeye bakarsak söylediğiniz şeyin pekte doğru olmadığı ortaya çıkıyor.Bize son yüzyılda sinema ve resim sanatıyla dayatılan güzellik anlayışı var,çevrenin güzellik anlayışı var,baba figürünün güzellik anlayışı var,var oğlu var...Bir genelleme yapmak mümkün değil.Örneğin;1500-1600 lü yıllarda kadınların aşık olacağı tipler sakallı ,hafif şişko ve çarpık burunlu olarak tasvir edilmiş,o çağın güzellik anlayışı bunun üzerine kurulmuş.Temelde arzu edilen erkek bu özellikleri taşıyan zengin erkek tasvirinden başka bişey değil.Kadınlarda da aynı şekilde bir durum var,geniş kalça kemikli,uzun ve guatr boyunlu,kaşsız,küçük göğüslü ve kimi yerlerde bol selülitli!

    Temel içgüdü olarak ise şöyle bi durum var ki bence gerçek manada aranan şey o dur.Erkekte geniş omuzlu,uzun boylu,vücudu büyük hayvanları yakalayıp dişiyi aç bırakmayacak şekilde olan,kadının fiziki özelliklerine göre uzun veya kısa penisi olan,vahşi,kaba olan...Kadında ise göğüsleri çocuklarını büyütecek kadar büyük olan,kalçaları çocuklarını çıkartabilecek kadar büyük olan,edilgen olan vs...

    Medeniyeti oluşturan kadın,hafızasını genişlettikçe erkekte farklı özellikler aramaya başlamış,örneğin ;yerleşik hayatta kaba,vahşi,vücudu büyük olmasına gerek yok,hem yiyecek yemek bulmak için bunlara gerek yok hem de bu özellikler ona da zarar veriyor. Modern hayatta ise;bu özellikleri aramasına gerek yok temelde karşılayabileceği herşeyi para onun yerine yapabiliyor.Kadın buradaki seçimini paradan yana yapıyor,başlangıca geri döner isek tv de vs gibi yerlerde gördüğü vücut şekli veyahutta tipleme=parası var algısıyla kadınları o tiplere aşık olmaya itiyor.Geriye kalan tiplemelere ilgisi azalıyor ve bu ergenlik dönemi gibi amigdalayla yaşadığı,korteksini kullanmadığı zamanlarda oldukça fazla,yani kadınların sonradan ekranda gördüğü tiplemelere ilgisinin azalması da korteksinin işlemeye başlamasıyla oluyor.Okulda da böyledir,okulda en çok sesi çıkan,hırgür çıkartan tiplere aşık olur kızlar,o arzulanan olur.Diğerleri mecburiyet gibi görünür.Korteks çalışmaya başladıkça temel içgüdüyü engellemeyi başarır ve arzu ettiği yere doğru gidebileceği figürlere yönelmeye başlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yüzü çillerle kaplı 170 boyundaki kız bile bile bunu yapıyor tamam beyaz tenin var da albino gibisin .. aşk konusunda çok çektim ben ama biliyorum ki artık karşınızdaki insandan karşılık alamayınca ne yapsanız fayda etmez kendimizi fiziksel olarak geliştirmek istiyorsak psikolojik anlamda da geliştirmeliyiz karşınıza "o" dediğimiz kişi çıkmayana kadar kimseyi hayatınızın merkezine koymayın yoksa üzülen siz olursunuz sadece kendinize değil karşınızdakine de zarar verirsiniz, bırakın duygusu olan madem bu kadar dayanamıyor onlar söylesin ya da belli etsin duygusal erkek olmayın rasyonel mantıklı olun üzerine hayaller kurabileceğimiz aşık olabileceğimiz bir kadın yok mu ? Tabiki var ama bu karşılıklı olmalı okan serbes izleyin çeşitli insanların fiziksel ve psikolojik değişimlerine bakın gönül fethetme çok sevdim ayaklarını geçin bir o sevmiyor çünkü unutun gitsin hepsini yatırımı kendinize yapın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • türkçe zayıf galiba ama dediklerine katılıyorum
  • Sen de güzel kızların peşinden koşuyorsun ne farkı var ki?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuujitsu

    Sen de güzel kızların peşinden koşuyorsun ne farkı var ki?
    hayır aynı şey değil bir her insan güzele bakar yalnız,erkekler bir kadına ufak nedenlerle bile aşık olabilir ama kadınlar yapamaz sevgileri başka bir şey üzerine kurulu olduğu için sevgileri saf olmıyor erkek kadar
  • Baba ben kızlara acımıyorum. Erkeklere acıyorum o kadar boş tipler varki. Adam gözümün önünde kıza şukadar param var ama kız yok benimle olsana diyor. Of yine yatmış 10.000 maaş harcayacak yer yok vs diyor. Ben olsam bende bu tiplere vermem xD Bizdeki kadın açlığı başka bir ülkede yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

    Güzel ve açıklayıcı bir konu başlığı, beğendim

    Başlığın çok açıklayıcı olmak. Neden %90 DH'nin böyle yazması ve çok sinirimi bozdu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bunu bilmem de.

    Erkekler kadınlardan daha çok sever daha çok aşık olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu çok detaylı ve düzgün yazılmış, fakat o başlık ne la?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 355GTS

    Kadınların pragmatist olduklarını hala öğrenemediniz. Kadınlar kendilerine en iyi fayda sağlayan erkeği elinde tutmak için aşık rolü yapar. Uzun boymuş kasmış yakışıklılıkmış. Kadın sizden bir fayda sağlayamayacağını anlasın bakalım kasınız veya yakışıklılığınız ne işe yarayacak
    Aşık rolü demeyelim biz ona. Aşk dediğimiz kavramın bir karşılığı yok zaten. Siz hiç gördünüz mü 100 kilo 160 boyunda kel çirkin bir adama aşık olan kadın ? Biyolojik perspektiften bakınca puzzle yerli yerine oturuyor. 9 ay gibi meşakkatli bir hamilelik süreci var dolayısıyla en uygun genetiğe sahip erkeği arıyorlar. Doğanın yasası bu tüm memelilerde geçerli. Kabullensin herkes ve yoluna devam etsin.




  • kardeş seni okutan türkçe öğretmenini saygıyla anıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TyrellWell

    kardeş seni okutan türkçe öğretmenini saygıyla anıyorum.
    imla kurallarına bu kadar takılmanın anlamı yok karşındakinin ne yazdığını anlaman yeterli
  • Ülkede TTK (tipik türk kızı) lar cok fazla . Hepsi aptal kutu daki hayatlara ozenip ona gore yaşamlarını şekillendiriyor. Kendi dusunceleri yoktur etrafta arkadaşlari kazik yemis ise hayatlarını ona gore şekillendirirler çakma FEMİNİST OLURLAR taki kasli zenciyi bulana kdr ahhaha:) TTK olmayan kiz bulursaniz da birakmayin :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kızı erkeği yok bunun. Açık ve net. Ülkedeki kızların %90ı paraya ve tipe bakıyor. Ülkedeki erkeklerin %90ı da bel altına ve sarışınlığa bakıyor. Aksini iddia eden gözlem yoksunudur. Net..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık Türkçe olsa okurdum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.