Şimdi Ara

Kadıköy CHP Belediye Başkan Adayı Şerdil Dara Odabaşı ve PKK sempatizanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar şimdi bu belediye başkan adayı ''Diren Lice'' diye gönderi atıyor Twitter'da,peki ne olmuştu,Türk Askerlerimiz şehrin ortasına dikilen PKK'lı teröristin heykelini yıkıyordu,şimdi attığı twitlerden adamın genel zihniyet ve tiniyetine bakılırsa bir şekilde her zaman ki barış söylemleri kılıfı altında açık açık devlet karşıtı olduğunu ortaya koyuyor.Şunu sormak istiyorum bilinçli seçmenler olarak bu adama oy verirken ne olup olmadığını sorgulayacak mısınız yoksa CHP'lidir ver gitsin mi diyeceksiniz ?

    https://www.ulusal.com.tr/gundem/chp-nin-kadikoy-adayi-serdil-dara-odabasi-teror-orgutu-pkk-nin-hendek-eylemlerinin-destekcisi-cikti-h221938.html







  • Kadıköy'de oy kullanıp da kendini Atatürkçü, milliyetçi olarak tanımlayıp CHP adayına oy verecek adamın milliyetçiliğini ya da Atatürkçülüğünü saatlerce oturup düşünmesi lazım. Adam açıkça sempatizan, Atatürk'le ya da CHP'nin kurucu değerleriyle zerre alakası olmadığı gibi tam karşısında. Tam devekuşu partisi oldu CHP. Ankara'da Mansur Yavaş'ı aday gösterip de Kadıköy'de böyle bir .... aday göstermek nasıl bir omurgasızlıktır?
    Bir Atatürkçü olarak kanıma dokunuyor. Emre Kınay' a vereceğim.

    Eğer İyi Parti olmasaydı, hayatımda ilk defa Akp' ye verebilirdim.

    Kimse bana faşist demesin bir zahmet. Asıl faşizm, yıllardır CHP' nin bize dayattığı bu ''Kürtçü'' zihniyettir. Sevmediğimiz halde, HDP' lileri gözümüzün içine sokup durdular sürekli. Sevmediğimiz insanlara oy vermemizi talep ettiler.

    Cumhuriyet düşmanı bir ekolden gelen Ekmeleddin İhsanoğlu' na bile kendi ellerimle oy verdim ben bu iğrenç parti yüzünden. Yeter lan. Sizden ayrı bıktık, marjinal/terör sever yoldaşlarınızdan ayrı bıktık !
    Gelin bir de AKP'nin adayını inceleyelim;

    Özgül Özkan Yavuz, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünden mezun oldu ve bir süre aynı üniversitede araştırma görevlisi olarak çalıştı. ODTÜ'de Kentsel Politika ve Yerel Çalışmalar alanında “Türkiye’de Kentsel Yenileme Süreçleri ve Politikaları” başlıklı teziyle 1998 yılında yüksek lisans diplomasını aldı.

    Özgül Özkan Yavuz, 1999 yılında kazandığı Avrupa Birliği Jean Monnet Programı bursuyla İngiltere’ye giderek Birmingham Üniversitesi Kamu Yönetimi Fakültesi Kentsel ve Yerel Çalışmalar bölümünde turizm planlaması ve alan yönetimi konularında uzmanlaşarak “Türkiye’de Turizm Alanlarında Planlama ve Yönetim” konulu teziyle ikinci yüksek lisans derecesini aldı. Yavuz’un, şehir pazarlaması, kültür turizmi ve şehir turizmi alanlarında araştırma, sunum ve yazıları bulunuyor.

    Özgül Özkan Yavuz, 1997 yılında Turizm Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürlüğü, Planlama Dairesi’nde Şehir Planlamacısı olarak çalışmaya başladı. 17 yıl boyunca önce Turizm Bakanlığı'nda daha sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yurtiçi ve yurtdışı çeşitli birim ve projelerinde görev yaptı.

    Yavuz, 2004-2007 yıllarında Hollanda Kültür ve Tanıtma Ataşesi olarak diplomatik görevinde bulundu. 2008-2010 yılları arasında İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın Uluslararası Tanıtımdan Sorumlu Direktörü olarak çalıştı.

    Özgül Özkan Yavuz, 2011’de atandığı İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcılığı görevini Temmuz 2014 tarihine kadar sürdürdü ve bu görevinde kültür ve turizm alanında çeşitli ulusal ve uluslararası projelerin yürütücüsü oldu. Bu tarihten Kasım 2016’ya kadar İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Genel Müdürü olarak görev yaptı. Yavuz, aynı dönemde “European Cities Marketing Association” (Avrupa Şehirleri Tanıtım Birliği) isimli topluluğun yönetim kurulu üyeliğine de seçilerek İstanbul’u uluslararası alanda temsil etti.

    Özgül Özkan Yavuz, Aralık 2016 tarihinden bu yana İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreterlik görevini sürdürmektedir ve aynı zamanda Avrupa Kalkınma Ajansları Birliği (EURADA) Yönetim Kurulu'nda İstanbul Kalkınma Ajansı'nı temsil etmektedir. Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Yönetim Kurulu Üyesi'dir.

  • Şimdi seni AKP'li zannedip "Çözüm Süreci" fotoğrafları paylaşmaya gelir birileri.

    Konuya gelirsek, bu zatın seçilmesi skandaldır. Göreceğiz bakalım, Kadıköy koyun mu? Değil mi?
  • Nasıl bir ülke olduk böyle ya. Kırk katır ya da kırk satır dışında seçenek yok mu?
  • Emre Kınay var İyi Parti adayı ona versinler oylarını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre Kınaya vermeyi düşünüyordum.İyi şüphem kalmamış oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani şimdi bu zat İYİ Parti adayı Emre Kınay için demişki; Emre Kınay sanatçı belediyeden ne anlar,Emre Kınay CHP adayı olsaydı kimse bunu sorgulamazdı,şimdi bu CHP'li vatandaşlar bu adama hangi yüzle hangi mantıkla oy verecekler gerçekten merak ediyorum,adam açık açık PKK sempatizanı.
  • Kadıköy'de oy kullanıp da kendini Atatürkçü, milliyetçi olarak tanımlayıp CHP adayına oy verecek adamın milliyetçiliğini ya da Atatürkçülüğünü saatlerce oturup düşünmesi lazım. Adam açıkça sempatizan, Atatürk'le ya da CHP'nin kurucu değerleriyle zerre alakası olmadığı gibi tam karşısında. Tam devekuşu partisi oldu CHP. Ankara'da Mansur Yavaş'ı aday gösterip de Kadıköy'de böyle bir .... aday göstermek nasıl bir omurgasızlıktır?
  • İktidar akp, ana muhalefet chp, ülkenin durumu içler acısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veleciraptor kullanıcısına yanıt
    Bu adamı yine gider başkan yaparlar görürsün,AKP'lilere laf atan zihniyet sorgulamayan diyen zihniyetin kendisi sorgulamıyor aslında.Arkadaşlar konu hakkında pek kimsenin bilgisi yok,öne çıkaralım,özellikle Atatürkçü arkadaşlar Türkiye sevdalıları bu adamın neyin ürünü olduğunu görsün.
  • Hem ittifak var diyorlar hem seçimlere ayrı ayrı giriyorlar. Emre Kınay pekala CHP adayı olabilirdi. Hemşericilik bu ülkenin belası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsterixOburix A kullanıcısına yanıt
    Aynen olabilirdi ama askerlerimiz şehit düşerken bu adama oy vermek vatana en büyük ihanetlerden biri hangi partiden olursa olsun, bu zatın bu paylaşımlarına istinaden umuyorum ki seçilmez,seçilemez.
  • MağaraAdam kullanıcısına yanıt
    Delikanlıca eğriyi doğruyu söyleyenlerdeniz bu parti meselesi değil,adamlık meselesi.
  • Fenerliler, Emre Kınay’a verir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnurFB1453

    Fenerliler, Emre Kınay’a verir.
    Cemil Turan kazanamadı kadıköyde emre kınay nasıl kazanacak
  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Emre Kınay çok iyi bir alternatif,az da olsa umudumuz kazanmasından yana.
  • Emre Kınay seçilemez.Sever falan ama seçmezler.Arkası yok derler kimseyi bilmiyor derler.Yani elbet böyle düşünmeyen olacaktır ama özellikle kenar mahallerden oy çıkmaz kesinlikle.
    Kadıköy 'de oy kullanacak olsaydım CHP'ye vermeyecektim.Yine vermeyecek çok insan tanıdım.CHP 'li oldukları halde tepkileri var.Doğrusu da bu.Ama sırf CHP diye de oy verecekler var.İşte bu yanlış.

    Ataşehir'de ben ya boş atacağım ya da TKP 'nin adayı var ona veririm artık.Ne İlgezdi ne de Erdem oy alamaz benden.Ama İlgezdi seçilir işte.
  • Boşa hayal görmeyin Kadıköy en az %60 Y-chp.. Tıpış tıpış.. Hadi yallah sırayı bozmayalım.
  • İl teber İ kullanıcısına yanıt
    Bu zihniyetle en az %70 de,yallah derken ?
  • CHP içerdeki PKK elementlerini bir boşaltamadı gitti. Yedek parti oldu mübarek.
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Bunu bilerek bunlara oy verende PKK destekçisinden farkı yoktur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.