Şimdi Ara

Kaç saat oldu hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 'Kaç Saat Oldu' isimli hesabın yöneticisi Hüseyin Yılmaz’la 'Ankara Kuşu' adlı hesabı kullanan Oktay Yaşar'ın bağlantısı çıktı
    “@kacsaatolduson" isimli hesabın yöneticilerinden olduğu gerekçesiyle tutuklanan Hüseyin Yılmaz’la, "Ankara Kuşu" adlı hesabı kullanan Oktay Yaşar'ın birbiriyle bağlantısı çıktı. @kacsaatolduson adlı hesabını yöneten Hüseyin Yılmaz, kendisi ve Ankara Kuşu’nun kimlerden reklam aldığını tek tek açıkladı.

    Hüseyin Yılmaz: "M.C. da Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin reklam ajanslarıyla ve "@ankarakuşu" isimli hesabının sahibi ile anlaşmalı idi"

    Hüseyin Yılmaz: "'@ankarakuşu' isimli hesabın sahibi ile önce twitter, sonrasında ise whatsaap üzerinden iletişim kurdum. Bu hesap bize kendi reklamını değil de söylediği hesapların veya videoların reklamını yapmamızı istiyordu ya da söylediği tweetleri beğenmemizi ya da re-tweet yapmamamızı istiyordu. Bizden eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun partisinin videolarını, ismini hatırlamadığım İYİ Parti milletvekilinin paylaşımını, Gelecek Partisi'nin üyelerinin paylaşımlarını ve bunların paylaşımlarını ya beğenmemim ya da retweet yapmamı istedi"


    https://www.ahaber.com.tr/gundem/2020/05/05/kac-saat-oldu-isimli-hesabin-yoneticisi-huseyin-yilmazla-ankara-kusu-adli-hesabi-kullanan-oktay-yasarin-baglantisi-cikti

    Konuya çok hakim değilim, ama "Silivri soğuktur."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kaynak: Ahaber.
  • Ankara Kuşu yıllardır AKP'ye çalışırken kimsenin sesi çıkmıyordu
  • hangisini aldilar acaba? yuz tane kac saat oldu hesabi var

    ayrica kurtulmak icin ne diyorlarsa onu yapacak. yakinda gizi tanik olur, sunla bunla isbirligi icindeydik der.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 6 Mayıs 2020; 18:5:2 >
  • herkes hak ettiğini buluyor. sizin bir planınınız varsa Rabbiminde bir planı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.