Şimdi Ara

Kablotv haberim olmadan abonelik açmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık 10 yıllık kablotv abonesiyim. 2 yılda bir taahhüt verir 2 yıllık taahhüt ile sabit ücret ödeyerek hizmet almaya devam ederim.


    9 kasım 2020 günü iş yerine gelip mailleri kontrol ederken o aya ait yeni faturanın geldiğini gördüm. açıp kontrol edip kapattım. kapattıktan birkaç dakika sonra dank etti. benim faturam 86 tl değil ki, 72 tl idi...


    bunun üzerine tekrar faturayı açıp kontrol edince premium spor paketine üye olunduğunu gördüm.


    hemen müşteri hizmetlerini aradım ve bunun ne olduğunu benim bundan haberim olmadığını anlattım. müşteri hizmetleri 8 ekim tarihinde online.turksatkablo.com.tr üzerinden abonelik yaptığımı söyledi.


    aynı anda onunla konuşurken bende online.turksatkablo.com.tr sitesine girdim https://eksiup.com/p/be439734at7j görüleceği üzere en son bu panele 22 ağustos 2020 tarihinde girmişim.


    bunu da bayana söyledim. şikayet kaydını açtı...


    bugün yeniden aradığımda söylenen ise web sitesi üzerinden yapılan abonelikler tamamen müşterinin sorumluluğundadır. iptal söz konusu değildir.


    o sinirle tüm aboneliklerimi iptal edecektim ki 600 küsür tl cayma bedeli olunca vazgeçtim, sadece 40 tl'ye yakın bir ücret ödeyerek premium spor paketini iptal ettim.


    yazıklar olsun, haberimiz olmadan birileri satış kotasını doldursun diye bu şekilde abonelikler yapılıyor. taahhüdüm biter bitmez arkama bakmadan bu firma ile sözleşmemi sonlandıracağım.


    özellikle otomatik ödeme talimatı vermiş aboneler;


    mutlaka faturalarınızı her ay kontrol edin. haberiniz ve onayınız olmadan abonelikler açılabilir ve üzerine de kapattırmanız için sizden para isteyebilir bu firma...








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.