Şimdi Ara

KABLOTV DOLBY DIGITAL 5.1 SORUNU...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
2.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Kablo TV Hd paketlerde malesef sadece Ng-hd kanalı haricinde Sinema TV HD lerden ses seda yok. Yetkililer aceba ne zaman bu problemi çözüp gerçek 5.1 ses yayını yapacaklar...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Yılbaşından sonra DD 5.1 yayın yapmak için çalışmalar yaptıklarını söylemişlerdi. Bizde bekliyoruz gelişmeleri...
  • Ben gerçekten 10 senedir kablo tv abonesi olarak destekliyorum fakat; biraz önce bu konu için telefon açtığımda bana setup box tan ayar yaptırmaya felan çalışıyor teknik arkadaşlar... Özellikle soruyorum şuan ki Hd sinema yayınlarınız Dolby Digital Destek varmı diye. Cevap Evet Efendim. Şaşırıyorum bu hizmete ya. Nasıl var ozaman..
  • Sinema TV HD yayına yeni başladığı için böyle sorunlar var. Bir nevi test aşaması yani. Ama Sinema TV yetkililerinin açıklamalarına göre birkaç ay sonra Sinema TV HD'de Dolby Digital ses de olacak.
  • Aradan neredeyse yedi sene geçmiş. Şu anda hangi kanallarda Dolby Dijital yayın yapılıyor?

    Benim bulduğum Trace Urban ve TRT HD kanalları. Galiba bir iki tane daha var.

    Ancak hiç bir sinema kanalında ve Trace Urban dışında hiç bir müzik kanalında Dolby Dijital ses yok. Üstelik verdikleri sesler benim Yamaha amfimde TV'dekinden daha az kaliteli çıkıyor. (Pozitek cihaz ve optik bağlantı ile) Halbuki Netflix, vs bangır bangır. Adamlar streaming ile bile o kalitede ses gönderiyorlar.
  • Discovery'nin zhd kanallarından Dolby sesli gördüm... 5.1 ses nasıl performans nasıl?
  • Konu açılalı olmuş 10 yıl, hala 5.1 ses desteği yok! Bu nasıl bir yayıncılık anlayışıdır aklım almıyor. Hizmet kalitesinde bir nebze iyileşme olmadığı gibi içerik de iyiden iyiye bozuldu.
  • donanmacı D kullanıcısına yanıt
    baz kanallarda Dolby diyor? o ne mana?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: detanaoq

    baz kanallarda Dolby diyor? o ne mana?

    Bu anlaşılmaz ve kabul edilemez bir şey!

    TiviBu'da vardı. Bunda da infobar'da DD simgesi var (garip bir şekilde sinema kanallarında yok; belgesel kanallarında var!!) fakat 5+1 ses alamıyoruz!!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bucoskun

    Bu anlaşılmaz ve kabul edilemez bir şey!

    TiviBu'da vardı. Bunda da infobar'da DD simgesi var (garip bir şekilde sinema kanallarında yok; belgesel kanallarında var!!) fakat 5+1 ses alamıyoruz!!



    Alıntıları Göster

    Türksat'ın burada yabaileceği birşey olduğunu sanmıyorum yayıncı kuruluş yayını, sesi alt yazıyı v.b nasıl basıyorsa aynı şekilde Türksat'ta o yayını hiçbirşey eklemeden platfroma ekliyor sonucunda türksat yayıncı değil sadece mevcut bir yayını alıp kendi platfromuna koyuyor. bu konuda tek yapabileceğiniz bir talep formu oluşturmak sitesinden yada çağrı merkezi vasıtasıyla ilgili mercide gerekli yaptırım yapılacak yapar yapılmıyacak birşey varsa yazılı yada sözlü olarak tarafınıza iletişime geçer.

  • bucoskun kullanıcısına yanıt

    dolby sorround 2 kanal üzerinden çok kanallı ses efekti oluşturma olarak var... 5+1 olarak değil...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.