Şimdi Ara

Kablosuz Kulaklığım Hışırtılı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
4.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde PHILIPS SHC8545 kablosuz kulaklık var.
    Çalışırken hışırtı yapıyor.
    Müziğide çok kaliteli vermiyor. Fiyatına göre kesinlikle kötü performansı var
    Philips markasını sevmeyen birisiyim zaten. 200 küsür Liralık bu pahalı kulaklıkla Philips'e olan azıcık sempatimde tükendi.
    Diğer kablosuz kulaklıklardaki durum nedir kullanan var mı?
     Kablosuz Kulaklığım Hışırtılı


    NOT: Bu kulaklığa para vermedim.



  • bende bunun bir üst modeli vardı gerçekten çok memnundum ancak arkadaş nasıl becerdiyse kırmış vericiden ve kulaklık üzerinden diger frekansları denedinizmi belkide cihazda problem vardır
  • Kablosuzların hepsinde ince bir hışırtı var. Bende akg k 912 var. Alırken gürültüde farkedilmiyormuş ancak geceyarısı sessizlikte dip gürültüsü olduğunu farkettim. Kulaklıktan sesi iyice kısıp ses kaynağından iyice açarsan yok edersin. Geceleri film izlerken kullanmak amacıyla aldım. Film sesinden hışırtıyı farketmiyorum. Tabi bilgisayarın başına oturup kabloluyu takınca fark anlaşılıyor ama kablosuz da rahat oluyor.
  • Benim sennheise mm200 bluetooth kulaklığım var. bende geceleri tv sinema izlemek için yurt dışından 1 tane aparat aldım. 3,5mm jack standart mevcut. Bu jackı nereye takarsanız takın o aleti bluetothlu yapıyo ve blutooth kulaklığa gönderiyor. Ben evimdeki x530 ses sisteminin kulaklık bölümüne taktım ve bt kulaklığa tanıttım. orta sesler tiz seslerde sorun yok. Çok fazla alt ses yok. Sadece bass larda ve dolby digital vooovv seslerinde bütün sesleri bastıran bir cızırtıya dönüşüyor. Bunun haricinde gece gece yüksek seste dolby digital ses keyfini kimseyi rahatsız etmeden kablosuz olarak izlemiş oldum.

    Filmde : Night on the elm street 2010 Hastası ve 80 kuşağı olanlara şiddetle tavsiye ederim. İyi bi derleyip toparlama olmuş.
  • Philips müşteri desteği konusunda mükemmel bir firma. İstersen müşteri hizmetlerine bir telefon aç, durumu anlat.
  • Arkadaşlar birde kablosuz kulaklıklarda ses az çıkıyor fazla yükselmiyor diyorlar doğrumu?
  • Akg T912 de sesi yarıdan fazla açtığımda dünyayla bağlantım kesiliyor. Ancak dinlediğiniz dosyanın kalitesi, kulaklığın bağlandığı çıkışın yüksek güç vermesi de etkilidir. Cep telefonuna bağladığınızda aldığınız sesle, bir amfi ya da iyi bir ses kartında aldığınız ses aynı olmaz. Aynı şekilde bluray dosyalarındaki hd ses dosyası ile düşük bitrate oranlı mp3 lerin sesi de bir olmaz. Geçen ay saturn de sony rf810 ve philips 8440 dinlemiştim. Son seste coşuyorlardı ama ses kaynağı o reyondaki birçok kulaklığı aynı anda çalıştırabilen bir amfiye bağlıydı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burbarian

    Akg T912 de sesi yarıdan fazla açtığımda dünyayla bağlantım kesiliyor. Ancak dinlediğiniz dosyanın kalitesi, kulaklığın bağlandığı çıkışın yüksek güç vermesi de etkilidir. Cep telefonuna bağladığınızda aldığınız sesle, bir amfi ya da iyi bir ses kartında aldığınız ses aynı olmaz. Aynı şekilde bluray dosyalarındaki hd ses dosyası ile düşük bitrate oranlı mp3 lerin sesi de bir olmaz. Geçen ay saturn de sony rf810 ve philips 8440 dinlemiştim. Son seste coşuyorlardı ama ses kaynağı o reyondaki birçok kulaklığı aynı anda çalıştırabilen bir amfiye bağlıydı.

    Bende saturnde sony nin o modelini dinledim. Ses azdı ama dediğin gibi aynı anda birden fazla kulaklığa dağılan ses ve ortamdaki gürültü de etkili olabilir az ses hissedilmesinde.. Dün darty de elemanla konuştum bir müşteri ses az geliyor diye sonynin o modelini geri getirmiş. Eleman ses gerçekten azdı ben de denedim dedi. LCD tv ye bağlamış. Vericide -6 DB diye bir switch var sesi 6 desibel azaltıyor neden koyulduğunu çözemedim. Onu off konumuna getirdiğimde bile az gelmişti ses.




  • merhaba arkadaşlar

    ben mm200 tavsiye ederim

    http://www.hesapsepeti.com/urun/sennheiser-mm200-stereo-bluetooth-kulaklik.aspx

    aldım aynı gün kargo yapıyorlar gayette iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.