Şimdi Ara

Kablosuz kamera tavsiyesi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kablosuz kamera tavsiyesi?

    Arkadaslar resimdeki ekteki gibi bir camera aldim fakat kablolari guc kablosu ve ethernet kablosu cameradan ayrilmiyor ve cok kisa yapmislar.

    ben bunu pencerenin yanina duvara takmak ve kablolarinida pencerenin contalarinin altindan kucuk bir delikle gecirmek istiyorum cunku dedigim gibi

    hem kablolar cok kisa hemde ethernet kablo ucundaki kafa kismi kalin oldugu icin kucuk delikten gecmiyor. illaki kablolari kesmem mmi gerekiyor acaba?

    uretici firma lamesef bu cok basit seyi dusunmemis. kablolar kameranin kasasindan ayrilabilir takilabilir olsaydi bu sorun olmazdi. sizce nasil yapmaliyim. bu kablolari kesincede kolay baglanan kablolar degil.





  • Üretici firmalar bunları düşünüyor ancak bu tarz ürünler profesyonel kişiler tarafından montajı yapılması için üretilip satılıyor. Son kullanıcının kendi başına alıp kullanabilmesi için çok uygun ürünler değil. Ezviz markası Hikvision markasına ait, yani dünyanın en büyük cctv üreticisi. Bu kameralar dış mekan kullanımı için tasarlanmış. Kablosu tek parça olmak zorunda, aksi halde yağmurda oksitlenip arıza verir kısa sürede. Kameranın altına kare bir buat koyun, buatın içine 220v elektrik ve cat6 kablo çekin buat içinde kalsın adaptör ve bağlantı kablosu, bu şekilde çözebilirsiniz.

  • Merhaba

    Kablosuz kamera denildiği zaman sanki hiçbir kabloyla uğraşılmayacakmış gibi düşünülse de maalesef her cihazın bir enerjiye yani elektriğe ihtiyacı olduğundan aslında tam olarak kablosuz kamera yoktur. Bunun olabilmesi için enerjinin havadan transferi keşfedilmeli. Kablosuz kamera tavsiyesi?  Burada bahsettiğiniz konuyu kamera üreticilerinin dikkate alıp, ev kullanıcılarının rahatlıkla kamerayı istediği yere taşıyabilecek kolay uzatma apartları dizayn etmeleri ne kadar iyi olur. Ancak bu maliyetlerini de arttıracağından bunu müşterilerin kendi imkanlarıyla çözmeleri bekleniyor. Size İnterno Güvenlik Kamera Markaları sitesinden daha verimli kullanılabilecek ürünleri de incelemenizi tavsiye ediyorum.

    Kablosuz kamera tavsiyesi?
    Kablosuz kamera tavsiyesi?interno güvenlik kamera teknolojileri
    Güvenlik Kamera Markaları - ip Kamera Markaları - En İyi Güvenlik Kamerası Markası
    https://www.interno.com.tr/markalar




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.