Şimdi Ara

Kablosuz güvenlik kamera sistemleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar müstakil evime bahçeyi görecek şekilde 4 kameradan oluşan bir sistem kurmayı düşünüyorum, kablo kalabalığı duvar delme ve montaj zorluğundan ötürü kablosuz bataryalı kameralı sistem araştırdım fakat kullanıcı yorumu maalesef bulamadım , günümüzde neden kablosuz sistemler yaygın kullanılmıyor merak ettim, rycon markalı ürünün 2. versiyonu çıkmış ve üzerinde led ışık ile gece renkli görüntü alabilmesi, çift yönlü sesli konuşma imkanı, alarm sesi verebilmesi ve kayıt cihazının kablosuz wifi üzerinden internete bağlanması gibi çok güzel özellikleri barındırıyor, forumda konusunun bile geçmemesi beni şaşırttı ,gözden kaçırdığım batarya ve şarj süresi handikabından başka bir risk varmıdır? ve aşağıda linkini paylaştığım ürünü almayı düşünüyorum, fikirleriniz ne olur? sağlıcakla kalın.



    https://www.trendyol.com/rycon/tamamen-kablosuz-bataryali-4-kamerali-sistem-1080p-p-45325752?merchantId=124741

    Burada da detaylı inceleme videosu var , direk satıcı tarafından yapıldığı için eksik yanları yada objektif yorum yapmamış olabilirler , tecrübeli arkadaşların yorumunu bekliyorum












  • Merhaba, kablosuz sistemler için yeterli teknoloji gelişmedi. 1080P kalitesinde görüntünün kesintisiz bir şekilde keydedilmesi için batarya yetersiz kalıyor. Çekim mesafesinin yüksek olabilmesi için yine yüksek enerji sarfiyatı gerekiyor. Kablo çekmesi evet zahmetli ancak kablolu sistemler hem daha uygun fiyatlı, hem de sistemler çok daha uzun ömürlü ve sağlıklı oluyor. Belirttiğiniz marka hakkında bizim bile bilgimiz yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Makrotek

    Merhaba, kablosuz sistemler için yeterli teknoloji gelişmedi. 1080P kalitesinde görüntünün kesintisiz bir şekilde keydedilmesi için batarya yetersiz kalıyor. Çekim mesafesinin yüksek olabilmesi için yine yüksek enerji sarfiyatı gerekiyor. Kablo çekmesi evet zahmetli ancak kablolu sistemler hem daha uygun fiyatlı, hem de sistemler çok daha uzun ömürlü ve sağlıklı oluyor. Belirttiğiniz marka hakkında bizim bile bilgimiz yok.

    Cevap için teşekkürler ,evet haklısınız peki kablolu 3 sistem arasında kaldım hangisini tercih etmemi tavsiye edersiniz,


    1.dahua

    https://urun.n11.com/guvenlik-kamerasi/dahua-2mp-fullhd-ahd-kamerali-set-2-4-8-16-kanal-seti-olustur-P406808153


    2.haikon

    https://urun.n11.com/guvenlik-kamerasi/haikon-2mp-1080p-ahd-kamera-seti-2-4-8-16-kanal-set-olustur-P367838530


    3.hilook

    https://urun.n11.com/guvenlik-kamerasi/hilook-4-lu-2mp-1080p-bullet-full-hd-guvenlik-kamera-sistemi-seti-P437379808



    Dahua da kayıt formatı h265 görünüyor avantajı sıkıştırma ve dolayısıyla daha fazla kayıt süresi peki tv ye bağlayıp ya da pc den izlerken format sıkıtıntısı yasarmıyım codec olarak , sistemdeki kameraların lensleride 3.6 mm gözüküyor haikon ve hilook 2.8mm buda bir avantajmıdır?


    haikon ve hilook aynı kuruluşa ait hilook bi alt segmenti ve suya dayanıklık ölçüleri IP66 ama dahuada IP67 görünüyor büyük fark yaratırmı ?


    yoksa normal bir ev kullanıcısı icin bu farklar çok önemli değilse fiyat olarak ucuz olanı tercih edilebilirmi ? fiyat performans açısından?





  • Logitech84 L kullanıcısına yanıt

    4000 küsür TL sistemden 1000 liralık sisteme geçmeniz garip olmuş  kablolu da olsa ip kamera set baksaydınız.

    3 sistem arasında kalite olarak pek fark yok ama H.265 olması sizin için iyi olur. Ancak tüm dvrlar 1080N kayıt yapıyor. 1080P kayıt eden dvr almalısınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hiçte garip değil gayet mantıklı  hem istediğim teknolojiyi kullanamıycam hemde teknoloji beni kabloluya mecbur bırakıcak ozaman neden daha fazla ödiyim dedim  yoksa evet aynı rahatlıgı kurulum özgürlüğünü sunmuyor , ip kamera konusuda araştırdıgım kadarıyla hem uzun mesafelerde hemde profesyonel kullanım alanları icin tavsiye ediliyordu ,benim ihtiyaçlarım açısından fazla iyi olabilir diye düşündüm , hem kablolu alıp hem kablosuz fiyatı ödemek beni memnun etmez . Fiyat performans olarak tavsiyeniz olursa bilmek isterim hayırlı sahurlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.