Şimdi Ara

Kablonet ve PS4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 100mbit tarife de yapsam 50 mbit tarifede yapsam saniyede 3 mb indirme yapıyor, superonline fiber interneti olan saniyede 15 mb indirme yapıyor bunun bir çözümü varmıdır? testlerdede 100 mbit tarifemde olsa 60 50 40 gösteriyor.Fibernette 100 ün üzerine de çıkıyor, port açsam faydası olurmu.



  • up
  • Bu sorun malesef var dostum oyuncu isen.
  • Öncelikle playstationa sabit ip atayıp çeşitli dnsleri deneyebilirsin. Ben google dns kullanıyorum. Bunun dışında modem üzerinden, ps'na atadığın sabit ip'ye dmz açarsan çok iyi olur.

    Bu sorun kablonet sorunu değil, psn'ün sorunu. Tavsiyem download yaparken dinlenme moduna alman yönünde, bunu yaparsan hız sıkıntısı olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BurkiBurks

    Öncelikle playstationa sabit ip atayıp çeşitli dnsleri deneyebilirsin. Ben google dns kullanıyorum. Bunun dışında modem üzerinden, ps'na atadığın sabit ip'ye dmz açarsan çok iyi olur.

    Bu sorun kablonet sorunu değil, psn'ün sorunu. Tavsiyem download yaparken dinlenme moduna alman yönünde, bunu yaparsan hız sıkıntısı olmaz.

    Bu PSN sorunu olsaydı fibernet kullanan arkadaşım saniyede 10 ila 15 mb indirme yapamazdı, söylediklerini yaptım daha önce faydası olmadı neyse idare edeceğiz artık.Google DNS kullanıyorum ayrıca. PRo var pro da storeye yada insanların profiline girmek için bekletiyor hatta girmiyor.
  • turki5hmo kullanıcısına yanıt
    Bende zaman zaman tam hız alırken, zaman zaman yarı yarıya düşüyor hızım. Konu hakkında redditte açılmış onlarca başlık var, sadece Türkiye'de yaşayıp kablonet kullananların değil dünya üzerinde pek çok yerde yaşanan sıkıntı bu.

    Dediğim gibi en güzeli, download yaparken dinlenme moduna almak. Bu modda problem yaşamadım hiç.

    Edit: Kablo ile bağlı olduğunuzu ve psn dışında(speedtest ve diğer download sitelerini) normal kullandığınızı varsayarak söylüyorum bunları. Eğer bunlarda da problem varsa hatla veya modemle ilgili sıkıntı olabilir.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurkiBurks -- 3 Ocak 2017; 9:11:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline da 15Mb indiren olması imkansız.

    PSN bilerek hız limiti koyuyor, aralık boyunca bende 100Mbit idim (akksız paket) ancak zaman zaman max 7000 kb/s gördük, aynı anda 2 oyun inerken. Sonra kafasına göre yavaşladı, 3300 lere, 2000 ler gördük vs. Bu hız düşümü tamamen PSN ile alakalı.
  • Ben cogu zaman PSN'de maksimum hiza ulasiyorum. Turk PSN'sinden bahsediyorum tabi. Zaman zaman sunucularda asiri yogunluk olabilir. 100 MBit baglanti ile 75 falan goruyorum ben. Ama her zaman degil tabi. Bu olayin dinlenme modu ile alakasi olamaz. DNS ile de oyle. Hiz olayina etkisi olan etkenler degil bunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2eu5

    Ben cogu zaman PSN'de maksimum hiza ulasiyorum. Turk PSN'sinden bahsediyorum tabi. Zaman zaman sunucularda asiri yogunluk olabilir. 100 MBit baglanti ile 75 falan goruyorum ben. Ama her zaman degil tabi. Bu olayin dinlenme modu ile alakasi olamaz. DNS ile de oyle. Hiz olayina etkisi olan etkenler degil bunlar.

    evet çünkü us storeye çok zor giriyor hatta girmiyor bazen ama tr storeye anında giriyor, superonline fibernette saniyede 10 mmbit indiriyor arkadaş video yolladı watsaptan , tarife artırmamında psnde farkı olmayacağı içi 25 mbit te takılıp kaldım.
    kablolu bağlantı yapıyorum. DNSnin arada azda olsa katkısı oluyor storeye giriyor yazarsam çoğunlukla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.