Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (2704. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil2 Android
5 sn
63.414
Cevap
385
Favori
3.380.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27022703270427052706
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maaart

    www.turksatkablo.com.tr resmi güvenilir sitedir, diğerlerine itibar etmeyin, kablode adsl vdsl gibi destek olayı yok, genelde hız neyse o verilir, ancak aynı anda aynı bölgede tüm kullanıcılar çok yoğun kullanım yaparsa performansı düşer. 25-30-50 mbps hızlar için kolay kolay bi kayıp hissetmezsiniz...

    ama numaraya da baktığımda resmi numara, ki google'a kablonet bölge sorgulama dediğimde de bu websiteye yönlendiriyor hocam anlayamadım gitti açıkçası ya (:

  • AKILLI Sınırsız Tarifede GPON diye bir şey var bilen var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

    Bu mesaj silindi.

    böyle de paranoyak oluyoruz ben hala emin değilim kimi aradığımdan sahiden (:


    hayır turksat sorgulama dediğinde adres kısmı direk fiberkablonet.com'e yönlendiriyor ama ben resmi olarak Türksat ile mi iletişime geçmiş oluyorum burası aracılığı ile yksa taşeron neydüğü belirsiz biryerden mi bunu kontrol ettim ve belki de satın alcam açıkçası emin değilim. iyisi mi tecrübeli birilerini beklemek

  • Cildo kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar arkadaşlar, sizlerden bilgi rica ediyorum. Yıllardır Kablonet internet kullanmaktayım. Malum pandemi sürecinde canlı dersler dolayısıyla internet kullanımı sıkıntı yaratmaktadır. Netmaster modem kullanıyorum fakat devamlı WiFi de kopmalar meydana gelmektedir. Modem değişikliği için 126 ile görüştüm netmaster infinity 401 modem verebileceklerini söylediler. Sizlerden isteğim bu modem de sıkıntı yaşarmıyım. Bu modem dışında malum alışveriş sitelerinde tavsiye edebileceğiniz ürünler var mıdır? Teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ti7800 kullanıcısına yanıt

    Nerde göremedim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni aboneliklerde kuruluma gelme sureleri cok uzamis. Pederin basvurusu vardi. Bir haftadir gelip kursunlar diye bekliyor. Aradiginda en kisa surede diyip gecistiriyorlar ama gelen giden yok. İstanbul şişli.

    Kurulumu hizlandirmak icin bir onerisi olan var mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 30 Kasım 2020; 21:48:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir halt ettim modeme reset attım. Şimdi bağlanıyorum İnternet bağlantısı yok diyor. Modem arayüzüne giriyorum birşeyler yapıyorum. Reset falan diyor WiFi gidip geliyor ama internet gelmiyor gene. Ne yapmam lazım düzeltmek için?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablonet te nasıl ip değiştirebilirim?

  • met25 kullanıcısına yanıt

    Router al, wifi ihtiyacini onunla gider


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ***Leopard***

    Router al, wifi ihtiyacini onunla gider

    xiaomi wifi yükseltici var yine de kopmalar yaşanıyor.

  • Ben bu gün telefonu vodafona geçirdim. Aramalarını bekliyorum. Sonra interneti de 50 mbit sınırsıza geçireceğim. Baya uyguna gelmiş olacak. 9 Gün kaldı. Sabit ip 25 tl olduğunu duyunca ayrılma vakti geldi.

  • Ya arkadaş neden 24 saat sınırsız 100MB li kampanya yok ya ? Hepsinde 25 mb ye düşüyo 7 den 12 ye kadar. Parasını da vericem yani paket çıkartmıyolar :D

  • 300-500₺ verirsen var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Tabi canım parasını verene en kral hizmet var ülkemizde :)

  • ayıp yani 100 mbit dediğin hız ne ki ? Millet bi haber tarifelerden birde savunanlar var alışmışlar saçma sapan şeylere.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SOL, TTnet vs gibi tüm rakiplerin artık SINIRSIZ 100mbit'i bile 100-150 TL'ler seviyesine veriyorken (hatta SOL 200mbit'i 150TL'ye vermeye başladı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), Kablonetin hala sınırsız tarifelere büyük ÇAKIŞlar yapması inanılır gibi değil.


    Yılbaşında bişeyler yapmalarını bekliyorum ama daha 1 senelik taahhüt var. Adam gibi sınırsız tarife yapmazlarsa çıkacağım.


    SOL'a geçmek istiyorum ama binada altyapı yok, ahhhh ah... Yoksa 1dk düşünmezdim de...

  • ti7800 kullanıcısına yanıt

    GPON u yanlış anlamışsınız GPON, eve kadar gelen fiber demektir. FTTH diye geçer. Pon, Pasif Optik Ağ kelimelerinin baş harflerinden oluşur. G de gigabitten gelir.

  • Oyun içinde oyun olduğu aşikar hiç yapmadıkları kadar fazla fiber döşüyorlar Istanbul'da ya satılacak varlık fonunda olduğu için ya da o fiberleri kiralyacaklar diğer ISS lere ama F/P ı en yüksek İSS iken bu duruma gelmesi planlı bir durum sivrilmesi ya da öne çıkması açıkça istenmiyor bu ay içerisinde 2 yıllık taahhütüm bitiyor TT ile uğraşıyorum eve kadar fiber gelmesi için o zamana kadar yakında VDSL portu var sokakta onunla idare edeceğiz. Vatandaş olarak sahibi olduğumuz KİT bize en yüksek fiyatları çekip dijital platformunda TRT 4K yı veremeyen (caka satmak için Türksat uydusunda 8K testi yapan bir kurum) vasat tiplerin eline bıraktı en gülünç yanı da o zaten.


    Tek kelime ile YAZIK


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 27022703270427052706
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.