Şimdi Ara

Kablonet altyapısını kullanabilen servis sağlayıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 haftaya 50 Mbps limitsiz tarifem bitiyor. 19:00 - 24:00 saatlerinde 24Mbps ye düşen paketleri almaya da hiç niyetim yok. Gündüz isterse 1000 Mbps versin kullanamadıktan sonra bir mantığı kalmıyor.


    Araştırdığım kadarı ile Vodafone 50 Mbps ye kadar aynı altyapıdan hizmet verebiliyormuş.

    Süperoline ise en fazla 35 Mbps verebiliriz dediler.


    Acaba başka firmalar da var mı kablonet altyapısını kullanabilen? En az 100 Mbps sınırsız paket arıyorum. Yoksa mecbur vodafone ile devam edecek gibiyim.




  • Saydıklarınız dışında yok diye biliyorum.
  • 50 MBİT veriyorsa KABLONET'in kendi altyapısıdır o. Süperonline normalde VODAFONE üzerinden 100 MBİT veriyor diye biliyorum. VODAFONE'dan altyapı sorgulaması yaptırıp bakın. Bende KABLONET'ten VODAFONE geçmeyi düşündüm fakat çok fazla şikayet var diye karar veremedim. Benimde ayın 16'sında bitiyor KABLONET TAAHHÜT. 87 TL verip yalandan yere hızı düşen 100 MBİT kullanmakta istemiyorum.

  • coolfighter C kullanıcısına yanıt

    Aynen söylediğiniz gibi. Malesef bulunduğum apartmanda sadece adsl ve kablonet altyapısı var. Yani ya adsl e geçiş yapacam gibi 8-16 Mbps gibi hızlar artık mantıksız, yada kablonet altyapısı üzerinden Vodafone un 50 Mbps lik hızını alacağım.


    Kablonet de 50 Mbps sınırsız paketler 200-250 TL gibi ücretle veriliyor.


    Eğer kablonet bu akıllı sınırsız paketlerinde ısrarcı olursa, çoğu müşterisi diğer operatörlere geçiş yapacak benim gibi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.