Şimdi Ara

Kablo tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ses sistemlerinde herşeyi alıyoruzda malum en önemli parça olan kabloları pek önemsemiyoruz yada tesisatçıların kullandığı parçaları kullanıyoruz.. aslında bu kabloların çoğunun içindeki bakır oranıda çok düşük genelde aliminyum bakır karışımı kablolar..

    en pahalı tesisat sistemlerinde bile kablo kalitesiz oldumu alıcağınız verim %40 hatta %50 düşüyor.. verilen onca parada çöp oluyor..

    bir diğer unsurda kabloların üstündeki yazılar etiketler .. ne yazık ki piyasada satılan kabloların bazıları diyicemde nerdeyse çoğu gerçek awg ga değerlerini yansıtmıyor misal 4 awg diyor ama aslında 8 awg falan.. ve kaliteli markalarında çok çakmaları oluyor piyasada..

    benim bu konuyu açma nedenim piyasadaki güvenilir kaliteli kabloları burda paylaşalım arkadaşlar ne kadar saf bakır o kadar kaliteli ses .. hatta bakır oranı %100 olursa ses kalitesi tadından yenmez..

    bazı insanlar elektrik kablosu kullanıyormuş hem ucuz hem kaliteli neticede onlardaki bakır oranı %100 saf bakır var .. ama o kabloların direnç oranı ohm oranı nedir kalınlıkları nedir aracın kablolama kanallarından geçermi onu bilemiyorum neticede elektrik kablosu kalın olur.. inceside veirmli olurmu şüpheliyim..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.