Şimdi Ara

Kablo Değişimi Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir severek kullandığım cks90 kulaklığım orta bölmeden temassızlık sorunu yapmakta.. Gerçi Ömer Bey'e sordum ama sizlerde de sorayım;

    Audio Techinica'nın Türkiye dağıtıcısı Radikal, yurtdışından gelme ürünleri garanti kapsamına sokar mı? Olur ki sokmazsa ben bu kulaklığın kablosunu nasıl değiştirebilirim?

    Veya kaliteli kulaklık kablosu nereden bulabilirim? Üstadların yardımlarını bekliyorum.

    İyi günler..



  • Herhangi bir elektronikçide kablo değişimi yapabilirsin bozukluk olan yerden itibaren. Boğaç ile görüşebilirsin kablo konusunda (Technofi'de nicki "compiciat"), ama CKS90 için değmez bence.

    Radikal garanti vermiyor.
  • Radikal'in garanti vermemesi kötü oldu.. Ben de ie8'in kablosundan alıp cks90'ın kabininden lehimlemeyi düşündüm. Elektronikçi bu işi nasıl yapacak ki orayı anlamadım? Sorun jack'tan deği. Kulaklığın tam ortasındaki ayrım bölgesinden. Bu arada cevebınız için teşekkürler.. Evet cks90 için değmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-testers -- 2 Ekim 2011; 13:04:40 >
  • İsterseniz tam sorunun olduğu kısımdan kestirip, geriye kalan sağlam kablonun ucundan lehimletirsiniz. İsterseniz de kabini açtırıp direkt diyaframa lehimletirsiniz. Bu iş size ve götüreceğiniz elektronikçinin maharetine kalmış. Ben CKS70'i direkt kabinden lehimlettirmiştim, övünmek gibi olmasın ama elektronikçim bayâ maharetlidir.
  • cks90 nın kabinini açmak riskliymiş bu arada. aklında olsun......
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Siyah Nur


    İsterseniz tam sorunun olduğu kısımdan kestirip, geriye kalan sağlam kablonun ucundan lehimletirsiniz. İsterseniz de kabini açtırıp direkt diyaframa lehimletirsiniz. Bu iş size ve götüreceğiniz elektronikçinin maharetine kalmış. Ben CKS70'i direkt kabinden lehimlettirmiştim, övünmek gibi olmasın ama elektronikçim bayâ maharetlidir.

    Pardon hocam cevap veremedim. Aslında bu işi elektronikçiye bırakmak istemiyorum. Çünkü bazıları vurdumduymaz oluyor ve sağ sol ayrımını bile yapmıyorlar.. Bu konuda biraz elektronik bilgim var. O yüzden kablo alıp kabinden kendim lehimlemek istiyorum. Kablo nereden bulabilirim bilginiz var mı? acaba sennheiser ie8 kablosunu alıp bir mod gerçekleştirsem olur mu?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tsn141

    cks90 nın kabinini açmak riskliymiş bu arada. aklında olsun......

    Kesinlikle. Driver diaframı dış kabine bağlı. Benim cks70 im öyle yalan olmuştu kabini açar açmaz diyafram sürücüden ayrıldı. Bubi tuzağı gibi
  • Evet üstadlar cevaplarınızı bekliyorum. Kaliteli bir iem kablosu nereden bulabilirim? Sennheiser'a baktım ie8 kablosu metan fiyatı 29.5 euro. Biraz daha ekler 2. el cks90 alırım o yüzden uygun ve kaliteli kulaklık kabloları tavsiyelerinizi bekliyorum..
  • Uzun ve hassas denemeler sonucu sürücü kabinini, diyaframı kopartmadan açmayı başardım. Bana gereken tek şey kaliteli kulaklık kablosu. Çok pahalı olmamak şartı ile bu kabloyu nereden temin edebilirim? Yardım edin lütfen..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.