Şimdi Ara

K700İ Kullanıcılarına Bazı Öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bende K700İ var ve kullanım deneyimlerim sonucunda telefonun en iyi şekilde nasıl kullanılacağı konusunda bazı önerilerde bulunacağım.

    1)Biliyorsunuzki hafızamız 40MB civarında.bu yüzden rahat bir şekilde mp3 ve video klip telefona atamıyoruz.çözümü ImTOO MPEG Encoder(programı öneren TRCaPiTaL adlı üyeye tekrar teşekkürlerimi sunarım).bu araç sayesinde çok kolay bir şekilde mp3 ve benzeri ses dosyalarının,ayrıca video kliplerin boyutlarını azaltabiliyoruz.size önerim mp3 boyutlarını azaltırken mp3'ün Bit Rate:40,Sample Rate:32000 yapın.programın linkini aşağıda bulabilirsiniz.

    http://www.inndir.com/program.php?id=24409(program kullanım kısıtlamalı isteyene o malum şeyi verebilirim.)

    2)gündüz çekimlerinde resim çözünürlüğünü 640*480'e getirin.akşam çekimlerinde ise 320*240 yapın.

    3)telefondaki aydınlatma bölümünü otomatik olarak işaretleyin.en azından bekleme modunda karşımıza elektronik saat çıkıyor.güç tasarruflu nun bir faydasını göremedim.

    4)bilgilendirme olsun telefonun en son yazılım sürümü R2AE033.yazılımınızı sağ analog,yıldız,2 kere sol analog,yıldız,ve yine sol analog,ve yine yıldız a basın.Servis Bilgileri-Yazılım Bilgisi böülümden görebiliriz.

    benim bildiklerim bu kadar.telefonun kullanımı hakkında başka bilgilendiren olursa K700İ lerimizi daha verimli kullanabiliriz.saygılar







  • Ya ben k700i nin yazılımını kontrol edemiyorum sag tuş yaptığımda bende kısayol olarak radyo var o çıkıyor no olması gerekiyor orada
  • o malum şeyide gönderebilirsen sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.