Şimdi Ara

JoySro - Mitra 110 CAP EU/CH New Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • JoySro - Mitra 110 CAP EU/CH New Server


    Sevgili JoySro oyuncuları ve aramıza yeni katılacak kıymetli oyun severler,

    2011 Yılında çıktığımız bu yolculukta en yeni heyecanımız olan yeni sunucumuzu ilan etmekten ve bu mutluluğu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

    Bugüne kadar JoySro çatısı altında açılan tüm sunucularımız birbirinden farklı başarılara imza atmış ve hiç bir zaman son oyuncu oyunu bırakana kadar sunucu kapatılmamıştır. Oyuncu bazlı yönetim algısı ile her daim oyunculardan gelen taleplere göre vizyonunu ve misyonunu belirleyen JoySro, bu algısı ile yeni yolculuğuna başlıyor..

    Birbirinden farklı başarılara imza atarken bizi her daim yalnız bırakmayan siz değerli aile fertlerimiz, kıymetli oyuncularımıza bir kez daha teşekkürlerimizi sunar, yeni sunucumuzda başarılacak yeni hedeflere ortak olmaya bir kez daha davet ederiz.

    Dilerseniz merakla beklenen yeni sunucumuz hakkında detayları hep birlikte inceleyelim,

    Öncelikle sizler için hazırladığımız ve yeni sunucumuz hakkında bazı ipuçlarının yer aldığı ve ön teaser niteliğindeki cap ve isim duyuru videomuzu hep birlikte izleyelim;




    Öncelikle bugünden itibaren Silkroad oyuncuları arasında sıklıkla duyacağınız ve sunucumuza olgu açısından yön verecek sunucu ismini sizinle paylaşmak istiyoruz; Mitra!

    Mezopotamyalı ilk tanrı Mitra!

    Mitra; JoySro'nun yeni gözbebeği, maceranın merkezi olup, sizleri kendi dünyasına çeken büyülü bir ütopik dünyadır.

    Mitra, mitolojide iyiliğin ve dostluğun tanrısıdır, kötülük her daim Mitra'nın düşmanıydı. Mitra'ya inananlar kollarına her daim yedi şeritli dövme yaptırıyor ve tanrıları için boğa kurban kesiyorlardı!

    Keyifli bir oyun ortamının, daimi sohbetin ve hoşgörülü oyuncuların bir araya gelmesini hedeflediğimiz Mitra'da temel vizyon iyilik ve dostluk üzerine kurulmuştur.


    Mitra 110 CAP - EU/CH Macerası Başlıyor!

    JoySro tarihinde bugüne kadar en çok beğeni alan ve en sevilen Cap'lerden biri olan 110 Cap, Mitra'ya ışık tutuyor! Sizlerden gelen yoğun talep ve istekler değerlendirilerek alınan karar ile Mitra düzeni 110 üzerine kurulmuş olup, sunucu hakkında diğer detayları ilerleyen günlerde sizlerle paylaşmayı iple çekiyoruz!

    Resmi Site;https://joysro.com/

    Resmi Forum Adresi;http://forum.joysro.com/forum.php

    Resmi Facebook Adresi;https://www.facebook.com/joysrocom/

    Resmi Discord Adresi ;https://discord.gg/ZrcXsfZ



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.