Şimdi Ara

Jon Snow Spinoff

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Hollywood Reporter'ın edindiği bilgilere göre, gişe rekorları kıran fantastik dizi Game of Thrones'un ilk devam dizisi erken geliştirme sürecine girdi: The Hollywood Reporter'ın öğrendiğine göre, dizinin konusu hayranların en sevdiği karakter Jon Snow olacak.


    Kit Harington, bir dizinin ilerlemesi durumunda rolü yeniden üstlenecek. Oyuncu, acımasız bir dünyada ailesinin soylu değerlerini korumak için mücadele eden bir aksiyon kahramanını canlandırdığı için iki kez Emmy'ye aday gösterildi.


    Thrones'un sekizinci ve son sezonunda Jon Snow, gerçek adının Demir Taht'ın potansiyel varisi Aegon Targaryen olduğunu keşfetti. Dizinin finalinde, Westeros'tan sürgün edildi ve eski hayatını geride bırakmak için Wildlings (yabanıllar) ile duvarın kuzeyine gitmişti.



    the hollywood reporter
    ‘Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO (Exclusive)
    https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/game-of-thrones-jon-snow-spinoff-1235167415/





    evrenin dizisi çekilebilecek onlarca yeri varken zaten beğenilmeyen finalin beğenilmeyen bir kısmının sonrasını anlatacak bir dizi gereksiz geliyor bana. hbo bu sefer kolaya ve garantiye kaçmak istiyor gibi.




  • Jon reyiz olursa izlenir aga.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın Jon Snow'u, Robert Baratheon isyanı dönemi çekilsin.

    Rhaegar Targaryen, Deli Kral, Barristan Selmy, Robert ve Ned Stark'ın gençliği, Rickard ve Brandon Stark, Arthur Dayne, Gerold Hightower ve ismini sayamadığım niceleri.. Şöyle bi ağız tadıyla üç dişli mızrak savaşı izleyelim..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.