Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.020
Cevap
126
Favori
869.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kd77 K kullanıcısına yanıt
    Ameliyat sonrası 6 ve 1 senelik süreçleri takip etmek lazım şuan. Ödem mi yağ mi kalmış onu bu süreç gostericek. Yani benimde sol göğüste kitle var şuan. Ameliyat sonrası dümdüz dü ama alınmamış o zaman neden öyleydi diye insan kendi kendine soruyor. Bu ameliyattan yüzde 90 Memnun kalsan yeter. Bu zamana kadar yaptığım araştırmalarda memnunluk oranı düşük biraz. 2 ve 3 evre için bu iş daha da zorlaşıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ameliat yapilmadan once jinekomastinin altindaki yatan sebep arastirilmis olsa ve bunun tedavisinden sonra ameliyat gerceklestirilmis olsa belki boyle bir problemle karsilasmis olmazdim ama sorun gittiginiz saglik kuruluslarinda hasta olarak degil musteri olarak bakiliyor ve surec bu fogrultuda ilerliyor.Siz ameliyat olmaya gittiginizde jinekomastiden kurtulmaya mi gidiyorsunuz yoksa jinekomastinin derecesini dusurmeye mi?Yapilan operasyon basarisiz olursa, hatada ameliyati yapanda degil olanda bulunuyor.Hangi iste olursa olsun isine saygi duyala is yapacaksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ameliyat olmayı düşünüyorum ancak ameliyattan sonra memnun kalmayanların oranı çok fazlaymış gibi geliyor korkuyorum 😟

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MrScrewdriver kullanıcısına yanıt
    Kaçıncı evrede olduğunu düşünüyorsun jinekomasti olduğuna emin misin ben ameliyattan önce devlet hastanesinde bi genel cerraha görünüp teyit almıştım. Eğer 1 veya 2. Evreysen ve rahatsız oluyorsan ameliyatı olabilirsin daha rahat geçer belki hissizlik olabilir. Daha ileri seviyelerde ödem ve kan toplaması artıyor bende ameliyat oldum mesela 45 gün önce ödem oluştu geçmesini bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldpilots -- 19 Ocak 2022; 2:5:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • boldpilots kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Evet maalesef kesinlikle jinekomasti olduğuma eminim. Sadece göğüs uçlarımda çıkıklık var kilolu biri değilim tahminime göre 1. veya 2. evre olduğunu düşünüyorum. Hissizlik için hep geçici diyorlar sizce bu doğru mudur?

  • MrScrewdriver kullanıcısına yanıt
    Hissizlik konusu biraz belirsiz ben 5 ay önce ameliyat olan kişiye sorduğumda hala tam olarak geçmediğini söyledi. Doktorlar yanıltabiliyor bana sende %95 ödem veya kan toplaması olmaz demişlerdi ikiside oldu. 1. Ve 2. Evreysen çok sorunlu bir süreç geçireceğini düşünmüyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar ,


    Yarın sabah jinekomasti ameliyatım var. Ilk defa amelıyat olacagım ıcın heyecanlıyım baya... umarım hersey ıyı gıder..

  • Ozy84 O kullanıcısına yanıt

    İNŞALLAH AMELIYATTAN SAPASAĞLAM ÇIKAR KURTULURSUN .ŞİMDIDEN GEÇMİŞOLSUN.

    AMELIYATINI BIZDEN BAŞKA BİLEN VARMIDIR ARKADAŞIM . HANGİ ŞEHIRDE HANGİ DOKTORA OLUYORSUN . AMELİYAT SONRASI İYİ HABERLERİNİDE BEKLERİZ.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saol dostum.. İstanbulda oluyorum ameliyatı. Uğursel Güçlü hocaya. İyi dileklerin icin teşekkür ediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozy84 O kullanıcısına yanıt

    hastahaneden çıktinız mı durumunuz nasıl


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar ,


    hastaneden çıktım hocam.. şimdi eve geldım.. burdakı olumlu yorumları gorunce bıraz abartı yada reklam zannetmıstım ama hakıkaten uğursel hoca baştan sona herşeyle cok ıyı ılgılendı.. burdakı yorumlar kadar ıyıymıs.. ıyı kı bu forumu detaylı ıncelemısım.. göğüsler gıttı dumduz oldu :) korse takılı şuan.. ama gobek daha cok ortaya cıktı sanırım sımdı de dıyet yapıp göbeği de verırsem tam fit olucam ınsallah.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozy84 -- 8 Şubat 2022; 14:47:8 >
  • geçmişolsun👋 inşallah göbekte erir . uzun süredir fiyat yazan olmadı fiyatlar da degişim olmuş mudur . eskiye göre daha ucuzlamış olabilir mi!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniüye000111 Y kullanıcısına yanıt
    Ucuzlama ihtimalini şakayla da olsa sorman güldürdü hocam 2 katından daha fazla arttı sanırım geçen yaza göre.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniüye000111 Y kullanıcısına yanıt

    forumda en cok tutulan ıkı hocanın yanı harun hoca ve uğursel hocanın fıyatları ortalama suan 15.000 TL civarı..


    herşeyın fıyatının uctuğu ulkemızde amelıyat fıyatları neden düşücek onu anlıyamadım acıkcası :)

  • 2 ay kadar önce Harun Çöloğluna 10 bin tl ye ameliyat oldum, hastane iyiydi ama olumsuzluklar yaşadım ertesi gün işe gitmeyi düşünmeyin kesinlikle en az 3 gün dinlenmeniz gerekiyor ameliyat bitti kontrole 5 6 saat sonra gelindi bir komplikasyon olsa farkına varılmayacaktı belkide. Koltuk altından lipo ve meme ucu kesilerek ameliyat yapıldı dikişler alınacağı zaman 2.kontrol oldu dikişler erimeyen dikişmiş bunu bile bile 2 tane dikişi içeride bırakmış eve gidince şok oldum birini evde kendim aldım diğeri çok derinde olduğu için alamadım hastaneye gittim hastanede canımı yaka yaka yara kanaya kanaya aldılar sol göğüs başındaki dikiş iyi atılmış ama içe çökme var sağ göğüs başının dikişi çok dışarıdan atılmış göğüs başı ile vücut ayrı olarak iyileştiği için arada bir boşluk kaldı et iyileştiği için artık iyileşmez kabullendim bunu bakınca belli oluyor dikkatsiz hatalı dikiş olmuş. Gelelim en büyük soruna ben göğüs uçlarım şiştiği için ameliyat oldum ve şimdi yine şişiyor ödem değil bu ameliyat olmadan üşüyünce küçülürdü sıcakta büyürdü yine aynısı tişört gitince göğüs uçları yine belli oluyor 1 aydır spor yapıyorım 4 kilo verdim ama fark etmedi aynı sorun devam ediyor ben memnun değilim 10 bine 4 yara almış olduk.
    Bu yoruma itiraz aykırı bir şey yazılırsa bilinki doktor veya asistanı hesap açıp yazıyor arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • RoyaLunique kullanıcısına yanıt

    Mart ayında harun çöloğluna ameliyatim var bu yorum kafamı karıştırdı. Başka olumsuzluk yaşayan varmı harun çöloğlundan ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoyaLunique kullanıcısına yanıt
    Hocam bende harun çöloğluna oldum sende ödem morluk oldumu benim 2.5 ay geçmesine rağmen baya ödemim var ve azalmıyor. ben o dikişleri kendim sökmüştüm kontrolden 1-2 hafta sonra sorun olmamıştı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • boldpilots kullanıcısına yanıt

    2 hafta bütün göğüsüm koltuk altım mosmor gezdim benim cildim hassas belki ondan, korsenin koltuk altını sıktığı yerlerde hala bezelye gibi ödemler var nasıl geçer bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boldpilots kullanıcısına yanıt

    üstad ben uğursel hocaya amelıyat oldum bende de morluklar vardı ama şuan baya bır toparlanmış yavas yavas morluklarda gecıyor..

  • 7 ay doldu benim de, birkaç gün içinde güncel fotoları atacağım. Kilom hiç değişmedi ameliyat olalı, eski fotolar geçmiş mesajlarda var zaten bakarsınız.

  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.