Şimdi Ara

Jinekomasti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • (Cinsel sağlık mı bilmiyorum)


    Merhaba. Ben 18 yaşından küçük bir bireyim. 4-5 yıl önce yaşıma göre kiloluydum. Daha sonra diyet yaptım 2 yıl öncesinde ve gereken kiloma düştüm. Fakat göğüs kısımları bana göre büyük. Tabi bunun en doğrusu doktora gitmektir fakat ortam malum gidemiyorum. Ben gelişim kontrolü için de endokrin bölümüne gidiyordum. 1-2 yıl önce tam ne dediğini hatırlamıyorum fakat bir doku veya sertlikten bahsetmişti göğüs kısmında. En son gittiğimde ise -bu yılın temmuz ayıydı- hiçbir doku veya sertlik kalmadığını söyledi. Testten sonra da bilgi verdi ve hormonlarım gayet normalmiş. Yani ben burdan östrojenin de normal olduğunu çıkardım. Jinekomasti de östrojen fazlalığında falan oluyor yağ fazlalığı ile birlikte.

    Bu forumda jinekomasti ile ilgili birkaç konu okuduktan sonra yazma gereği duydum.Tabi ki sizler doktor değilsiniz fakat bilginiz vardır diye yazıyorum. Sanki bugünlerde normalden küçük geliyor yani bunu bir sporla falan düzeltebilir miyim? Ağır sporlar da yapmak istemiyorum çünkü yaşıma göre bence kısayım. Nasıl desem fazla ağırlık kaldırmak istemem. Bir şekilde geçirebilir miyim?

    Boy konusu da açılmışken söyleyeyim bir şekilde uzayabilir miyim? Ailem genel olarak kısa fakat ben daha bu yaşta hepsinden uzunum. Ve ailede dayıma çekmişim falan diyorlar. Dayım uzundur falan filan. Biliyorum ırsi daha çok fakat dış etkenler de boy uzamasına katkı sağlar. Ne yapabilirim bu dış etkenler adına?

    Teşekkürler.








  • Kardeş kilonuz kaç ? Gögüsleriniz çok mu belli oluyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

    Bu mesaj silindi.

    59 ve çok belli değiller


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilonuz bir erkeğe göre çok az üstelik göğüsleriniz belli olmuyorsa hiç dert etmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.