Şimdi Ara

Jim Ryan Spider-Man 2'nin tam bir PS5 oyunu olacağını yineledi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Sony Interactive Entertainment CEO'su Jim Ryan, PlayStation oyuncularına bir kez daha yaklaşan aksiyon macera oyunu Spider-Man 2'nin PS5'e özel olacağına dair sözlerini yineledi ve güvence verdi. Yeni bir röportajda Famitsu'ya konuşan Ryan, Insomniac Games'in geliştirdiğini Spider-Man 2 konusunda herhangi bir taviz vermediğini ve konsolun gücünden tam olarak yararlandıklarını açıkladı.
     
    Jim Ryan yaklaşan oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu
     
     
     
    Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games tarafından biz oyun severlere sunulacak olan örümcek adam temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Marvel's Spider-Man 2 için Ryan çeşitli açıklamalarda bulundu. Oyun ve oyunun sunacağı deneyim hakkında şunları söyledi:
     
    "Insomniac ekibi PS5'in gücünden üst düzey bir şekilde faydalanarak Spider-Man 2 konusunda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya odaklanıyor. Sizlere bu kapsamda gerçekten güzel ve üst düzey bir deneyimin sunulmasını istiyoruz. Güzel görsellere ve animasyonlara sahip yeni Spider-Man oyunu ile harika bir deneyimin kapısını aralayacağız.”
     
    Öte yandan bu ayın başlarında Insomniac ekibinde bulunan hikaye yönetmeni Jon Paquette de oyun hakkında birtakım açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda Marvel's Spider-Man 2'nin şimdiye kadar yaptıkları en iyi oyun olmasını istediklerini ve bu doğrultuda çok çalıştıklarını söyledi.
     
    Eylül 2021'de duyurusu yapılan Marvel's Spider-Man 2 bu sonbaharda PlayStation 5 için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
     
    Oynanış videosu
     
     








  • 30 fps

  • Bu oyunu Türkçe yapın bizi de sevindirin
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Rift Apart türkçeydi ama Spiderman serisine dokunamıyorlar belli ki Marvel taş koyuyor bir noktada.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün olan rezillikten sonra bu adam halen konuşuyor mu ya tüm Twitter dalga geçti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sene olmuş 2023 hala 30 fps oyun yapıyorlar, bu açıklamayı da dlc diyenler yüzünden yapmıştır büyük ihtimal, bari Türkçe dil desteği verin de insanlar en azından destek veriyor desin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ömer Hayyam12

    sene olmuş 2023 hala 30 fps oyun yapıyorlar, bu açıklamayı da dlc diyenler yüzünden yapmıştır büyük ihtimal, bari Türkçe dil desteği verin de insanlar en azından destek veriyor desin.


    30 FPS oyun yapmasalar Grafikler nasıl ilerleyecek..PS4 nesli seviyesinde çakılır kalırız.
  • Spiderman 2 Grafikleri ne ileri gitmiş ne geri gitmiş, Ama renk Paleti ve Görsel Tarz değişikliği yüzünden göze güzel gelmiyor.. Yanlış bir grafik tarzı seçimi olmuş. Bu haliyle PS4'te çalışır ama ana karakterler şehirde acayip hızlı ilerliyor..Bu hızı PS4 kaldıramayabilir, Yani geleceği varsa bile bu yüzden gelmez.. Sanki PS4'ede yapıyorlarmışta son anda vazgeçmişler. Belli zaten bu Gerçek PS5 neslinin oyunu gibi durmuyor...
  • Sanırım doydum diyedir.. Çok etkilemedi beni. İlk oyunu gördüğümde aklımı kaybetmiştim :) Hatta oyuna raimi suit geldiğinde o kostümle tekrar oynayıp bitirmiştim..
  • Neden böyle iğrenç bir Sarı ton seçmişler grafiklerde
  • Açıkçası PS5'e özel bile olsa hâlâ çoğu oyun yeni nesil gibi hissettirmiyor..Buda PS4 oyunu gibi gözüküyor.. Aman tanrım bu oyun PS4'te asla çalışamaz dedirtmedi. PS3-PS4 nesli arasındaki o keskin geçiş yok hâlâ.. Mesela PS3'te oynadığım RDR 1 ile PS4'te oynadığım RDR 2 arasında uçurum var her anlamda...Demek ki PS4'te tam oturdu oyunlar.
  • Çöp geçiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.