Şimdi Ara

Jeep Renegade’in plug-in hibrit versiyonu 2020’de gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu bilgi, Fiat Chrysler Grubu’nun resmi bir açıklamasıyla ortaya çıktı.
    Fiat-Chrysler Grubu (FCA) yaptığı resmi bir açıklama ile Jeep Renegade adlı kompakt SUV modelinin PHEV (plug-in hibrit) versiyonunun geliştirilmekte olduğunu belirtti. Jeep’in şu andan 2022’ye kadar tanıtacağı 8 adet plug-in hibrit otomobilden ilki olacak olan Jeep Renegade PHEV’in 2020 yılında tanıtılacağı da açıklandı.

    FCA, önümüzdeki 5 yılda elektrikli araçlara yapacağı yatırım miktarının 10 milyar dolardan fazla olacağını da açıklıyor. Bu süreçte mevcut modellerin emisyonlarının daha aşağılara çekilmesi ve dizel motorların sonlandırılması gibi planlar da eşzamanlı olarak yürüyecek. Yapılan açıklamalara göre Renegade PHEV’in üretimine hazırlık çalışmaları ise şimdiden başlamış.

    Reuters’in haberine göre Jeep Renegade’in plug-in hibrit versiyonu 2020 yılının başlarında piyasaya çıkacak. Jeep’in bu aracı İtalya’daki Melfi tesislerinde üretmeyi planladığını da öğreniyoruz. Bu tesiste an itibariyle Fiat 500X adlı kompakt SUV modeli de üretilmekte. Renegade’in yeni hibrit motor sisteminin tasarımının yapılması ve üretime hazır hâle getirilmesinin firmaya 200 milyon Euro civarında bir maliyeti olacağı da belirtiliyor. Ardından 500X’in üretildiği bu tesisteki çalışanlar bu konuda eğitilecek ve bir yandan da tesis, hibrit Renegade’in üretimine hazır hâle getirilecek.
    Jeep’in 2022’ye kadar 8 adet PHEV (plug-in hibrit) araç tanıtacağını daha önceden biliyorduk ve haberimizin başında da bunu sizlere hatırlatmıştık. Reuters’in haberine göre de 2022’ye kadar Jeep cephesinden toplamda 12 farklı elektrikli model ortaya konacak. Çünkü bunlar arasında plug-in hibrit dışında normal hibrit ve tamamen elektrikli modellerin yer alacağı da belirtiliyor.

    Kaynak:https://tr.motor1.com/news/269080/jeep-renegade-plugin-hibrit-geliyor/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 10 Ekim 2018; 18:58:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Elektriğe zam gelince kimse ilgilenmemiş aslında fiat ' ın yeni benzinli motorları bizim için önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otobilge kullanıcısına yanıt
    1.0 120hp ile 1.3 150hp gelecek malesef 1.3 180hp gelmeyecek..(Bu vergilerle)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.