Şimdi Ara

Jeep Compass 4xe Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Marka içerisindeki elektrik dönüşümünün öncü modellerinden biri olan Jeep Compass 4xe Türkiye'de satışa sunuldu. PHEV yani şarj edilebilir hibrit sisteme sahip Jeep Compass 4xe fiyatı 724.950 TL'den başlıyor.



    Jeep’in 4×4 performansını güçlü bir elektrik motoru ile birleştirerek 4×4 kabiliyetini yeniden yaratan Jeep Compass 4xe, elektrik motorun anlık tepkime süresini dört tekerden çekiş gücüne hızla yansıtıp zorlu arazi koşullarında kullanıcısına üstün 4xe SUV deneyimi sağlıyor. 'S' ve 'Trailhawk' olmak üzere iki donanım seviyesi ile satışa sunulan Jeep Compass 4xe; önde 180 HP'lik içten yanmalı motor, arkada 60 HP'lik elektrikli motorun da desteğiyle toplam 240 HP'lik güce ulaşıyor.



    Compass 4xe; kapsamlı teknoloji ve güvenlik özellikleri, e-save modu, e-costing sürüş fonksiyonuyla da öne çıkıyor. 2 saatten kısa sürede şarj imkanı sunan easyWallbox ile halka açık ve ev tipi şarj çözümü de Compass 4xe ile birlikte kullanıcılara sunuluyor.





    180 beygir güç üreten 1,3 litrelik motoru ve 6 ileri otomatik şanzımanlı Jeep Compass 4xe’de, 400 Volt lityum-iyon kobalt-nikel manganez/grafit batarya, dış etkenlerden korunacak şekilde ikinci koltuk sırasının altında konumlandırılıyor. Özel koruyucu bir muhafaza içine yerleştirilen batarya en iyi performans için ısıtma ve soğutma devresiyle destekleniyor.



    50 km saf elektrikli sürüş deneyimi



    Jeep Compass 4xe, tamamen elektrikli sürüş modundaki 50 kilometrelik sürüş menziliyle de günlük şehir içi kullanım için ihtiyaçlara cevap verebilecek dinamiklerle gelecek. 0-100 km/s hızlanmasını 7.5 saniyede tamamlayan araç, hibrit modda 200 km/s’ye ve tam elektrikli sürüşte 130 km/s’ye varan maksimum hıza ulaşıyor.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi'nin yeni elektrikli süpürgesi 2 tonluk Tesla'yı çekmeyi başardı



    Jeep Compass 4xe’de tam LED farlar ve Bi-Xenon farlar standart olarak sunulurken, üç özel rengin de dahil olduğu zengin bir renk yelpazesi bulunuyor. 4xe Compass’ın özel donanımları da aracı bugüne kadar üretilen en teknolojik Jeep modeli yapıyor. 7 inçlik TFT renkli ekran ve 8.4 inçlik dokunmatik ekranlı Uconnect NAV, Apple CarPlay özelliği kabini zenginleştiriyor.





    Kullanıcılar 8.4 inçlik dokunmatik ekranda da elektrikli sürüş için özel bilgilere ulaşabiliyorlar. Kokpitte yer alan yeni bir altı ileri otomatik şanzıman vites kolu ve eAWD modlarıyla güncellenen Selec-Terrain Yüzey seçme sistemi araç kullanım zevkini artırıyor. Kullanıcılar böylece; 4WD Lock, 4WD Low, Yokuş İniş Destek Sistemi ile daha hassas gaz ve direksiyon tepkilerini beraberinde getiren farklı zeminlere uygun sürüş modu Auto, Sport, Snow, Sand/Mud ve Rock modlarını sürüş koşullarına uyarlayabiliyor.



    S donanım versiyonunda havalandırma ızgarası, hoparlör ve orta konsolu siyah çerçeveler süslerken Trailhawk versiyonunda ise kırmızı çerçeveler devreye giriyor. Son olarak Compass 4xe'nin 428 litre bagaj hacmine sahip olduğunu da belirtelim.



    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Jeep Compass 4xe Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleri
    Jeep Compass 4xe Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleri
    Jeep Compass 4xe Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleri
    Jeep Compass 4xe Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleri







  • yarım milyon etmez ama bura türkiye

  • İç mekan fiat panda
  • Egea'dan hallice direksiyonlu arabaya istenilen paraya bak
  • MrKattchup kullanıcısına yanıt
    Arabanın ederini direksiyon belirliyor yani.
  • Fiyat yazmıyor mu? Ben mi bulamadım?
  • Güzel fiyat.
    Arkasına tuğra, müzik çalara mehter...
  • Şu iğrenç direksiyonu değiştirselerdi keşke. Eski Jeep'lerin tasarımı çok daha iyi bundan.
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Haberin başlarında yazıyor.
  • Bir aracın en temel unsurlarından birisi olduğunu ve bizim de en çok muhattap olduğumuz birimi olduğunu düşürsek evet belli bir oradan belirliyor.

  • Fiyatlar beni benden alıyor ve gülümsemekten başka birşey yapamıyorum eskiden olsa belki alırım diye düşüncelere dalardım ama şimdi gülüyorum ver mehteri
  • Mümin acıyı bal eyleyendir, şükredin müminler cennette alırsınız bu aracı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrKattchup

    Egea'dan hallice direksiyonlu arabaya istenilen paraya bak

    Araçlar senin ülkenin piyasasına göre üretilmiyor kendi ülkelerindeki piyasaya göre üretiliyor ve Compassın ABD fiyatı 23 bin 900 Dolar. Türkiyede o 700 bin TLyi marka mı 'istiyor' yoksa senin devletin mi önce onu bir araştır. Tanıtılan her marka modelin başlığına "istedikleri şu fiyata bak" demekten vazgeçin bence artık.

  • Elma kullanıcısına yanıt

    Ya bi sen akıllısın ben sanki vergileri cartı curtu bilmiyorum bi sen biliyorsun, abd’de de aynı muhabbet geçiyor merak etme, jeep alıyorum güya ismi var neden ram pickup larında kullanılan direksiyon kullanılıyor neden bu dandik tuş takımı aynı diye onlar da soruyor bu direksiyon bu paraları haketmiyor arkadaş ha 700 bin Tl ha 30 bin dolar.

  • Metni okumadan fiyatı öğrenmek isteyenler için 724.950₺ cik
  • Arabanın hakkaten muadili yok arazi asfalt herşey var
    Emme edeceği 450 500 ötesi yok
  • Oha bu ne la, Dacia Duster'a bakıyorum sandım bir an.

    Eskiden çok daha şık araç yapıyordu bu Jeep.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 20 Ekim 2020; 9:43:32 >
  • Evet karşınızda amerikanın çöpü. Gerçi pardon çöp olan tl idi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.