Şimdi Ara

Jbl T510Bt mi yoksa Anker Life Q10 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bluetooth kulaklık bakıyorum bu sıralar ve gözüme bu 2 kulaklığı kestirdim. Pil ömrü, ses kalitesi ve hafifliği benim için çok önemli. Uzun kullanımda terletmemesini ve kulağımı acıtmamasını istiyorum. Bu kulaklıklardan hangisini almalıyım? Ya da bu fiyat bandında beklediğim kalitede bir kulaklık var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • 510 bt kullanıcısıyım uzun yola giderken yanımdan ayırmadığım şeydir ses kalitesi gerçekten güzeldir fakat pedleri maalesef terlete biliyor ortamdan ortama değişiyor tabi de şu ana kadar aşırı şekilde rahatsızlık verdiği olmadı. Tavsiye ederim özellikle sürekli gemiye vs. binip uzun yola çıkıyorsanız kulaklığı takın müziği açın ve huzurlu bir uykunun tadını çıkartın  

  • Bende kararsız kalmıştım. JBL Tune 510BT Anker Soundcore Life Q10 karşılaştırmasına göre karar verebilirsin. Ben JBL Tune 510BT aldım.



    https://www.kulaklik.com/karsilastirmalar/74-128/jbl-tune-510bt-74_anker-soundcore-life-q10-128

  • Ikisi de beklentinizi karsilamaz twslere bakin bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Captain Coldd kullanıcısına yanıt

    Ucu silikon aparatsız TWS kalmadı nerdeyse, o silikonda rahatsız ediyor (Kişiye göre değişir bu tercih tabi ki). Bence kafa üstü rahatlık bakımından daha iyi. Batarya kapasitesi, Sürücü çapının büyüklüğü de cabası. Tabi bu anlattıklarım müzik dinlemek için kendine alan ve zaman tanıyanlar için geçerli. Günlük hayat koşuşturmasında ve özellikle sık telefon görüşmesinde TWS tercih edilebilir. Bu arada JBL Tune 510BT kullanıyorum, tavsiye ederim.  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.