Şimdi Ara

JBL T500 BT Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
20.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 330TL ödeyerek Teknosa mağazasından elden satın aldım. İnternette bu bantta Sony WHCH500 ve JBL T450BT karşılaştırılıyordu ve ikisi de çok içime sinmemişti.
    Benim asıl alma amacım bilgisayardan film izlemek ve oyun oynamaktı. Sony daha sağlam bir marka diye onu almak istiyordum ama 1-2 saniye sesin geç geliyor olduğunu öğrendim ve bu en önemli şeydi benim için zaten mecburen eledim. jbl t450de de dip ses olduğundan çok şikayet edilmişti. t500le ilgili çok spesifik yorumlar dikkatimi çekmedi. sonuçta bunu aldım ve şunları söyleyebilirim:
    1)Benim için en önemlisi ses geç gelmiyor.
    2)Dip ses/parazit yok.
    3)Öyle usta bi dinleyici değilim ama bence basları filan cidden iyi veriyor. Benim gibi düz şarkı dinleyicisiyseniz baya beğenirsiniz
    4)2 saat şarja 16 saat gidiyor
    5)Aynı anda 2 cihaza bağlanabiliyor. Ben hem laptoba hem telefona(iphone) bağladım sorunsuz kullanıyorum.
    6)Oynar başlıklı çok beğendim

    Eksi olarak
    aralıksız birkaç saat kullanınca baş ağrısı yapıyor ama bu herhalde bu seviyedeki tüm bt kulaklıklarda olur

    sorunuz varsa yanıtlayabilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Hocam kulaklık kulağı komple çevreliyor mu yoksa kulağın üzerine mi oturuyor?
  • Hocam hiç oyunll oynadinia mı? Bende genelgede günlük kullanım için almak istiyorum ama az da olsa oyun da oynayacağım pubg ve csgo için iş görür mü sizce? Birde discord konuşmalarında altta parazit ses oluyor bir süre sonra can sıkıyor diyenler olmuş böyle bir sorun yaşadınız mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colr C kullanıcısına yanıt
    kulaküstü hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    oynadım hocam zaten asıl amacım pcden oyun ve film/ dizi izlemekti. discortta denemedim ama cızırtı sorunu yaşamadım bu cihazda ben. 450lerde galiba var o dip ses sorunu
    ————————
    Bugün itibariyle bir anda laptoptan ses gelmemeye başladı. Telefondan yine aynı şekilde sesi veriyor ama laptoptan metalik böyle robot sesi gibi sesler geliyor, alttan parazit gibi değil komple ana ses olarak.sabah Çalışıyordu şarjı bitti kulaklığı şarja taktım çıkardım ve bu sorun oluştu. Çözümünü bilen varsa çok makbule geçer

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tamamdır arkadaşlar cihazdan kulaklığı unut yapıp tekrar bağlayınca çözüldü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Hocam laptopta kullanıyorsunuz değil mi? Masaüstü bilgisayarda kullanma şansım olur mu acaba aparatlar varmış sanırım ama normal bağlantı kadar kaliteli olur mu onu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    evet laptopta kullanıyorum hocam. bilmiyorum ki bluetooth masaüstüne bağlanırken ne gibi bir sıkıntı olabilir ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Yani normalde bağlanmıyor diye biliyorum bu şekilde de sağlıklı olur mu diye düşünüyorum sağolun yinede biraz araştırıcam bunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlanmaz olur mu hiç, naptınız? Masaüstü ve laptop birbirinden farklı şeyler değil ki. Masaüstü bilgisayarında Bluetooth modülün varsa eğer bağlarsın. Yoksa da Bluetooth adaptörleri satılıyor, onlardan alır yine bağlarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklığın cızırtı olmaması halinde müzik vs. çalma sırasında ses kalitesine diyecek pek bir şey yok. Bence başarılı ama yine de bu kulaklıktan uzak durmak lazım en azından temkinli olmak lazım.

    Bana gelen üründe iki ayrı çeşit gürültü var. Birisi müzik oynatırken gelen sesi en yüksekte açsanız dahi dikkatli bir şekilde dinlerseniz zaman da duyabileceğiniz yüksek frekansta bir ses (hiss noise). Düşük sesle bir şey dinleyebilmeniz çok zor, fazlasıyla rahatsız ediyor. Video seyrederken kullanmak gerçekten işkence.

    İkincisi ise müzik çalmayı durdursanız dahi ilk birkaç saniye sonra sürücüye giden enerjiyi kesiyor (tabi burada bir klik sesi duyuyorsunuz). Normalde hiç gürültü olmaması gerekirken hala başka bir gürültü var. Bir yüksek frekans üzerine binmiş düşük bir frekansta ses. (hiss gürültüsünün zil sesi ile birleşimini düşünün) 5-15 sn arası da bu devam ediyor. Sonra bir klik sesi daha ve bu gürültü de kesiliyor.

    Size gelen bu kadar hatalı olmasa dahi batarya süresini 15-20 dakika arttırmak için yaptıkları hileler berbat bir kullanım sunuyor. Videoda sesin 0'a indiği kısımda kulaklığa giden enerji kesiliyor ve bir klik sesi duyuyorsunuz. Ses tekrar geldiğinde bu sefer açılacağı için bir klik sesi daha duyuyorsunuz. Bu da müzik dışındaki şeyleri dinlemeyi rezalet hale getiriyor. Bir podcast dinlediğinizi ve iki insanın konuştuğunu düşünün. İlk kişi konuşmasını bitirip ikinci kişi konuşmaya başlayacağı zaman eğer arada birkaç saniye varsa iki defa klik sesi duyuyorsunuz. Ve bu her seferinde bu şekilde oluyor.


    Not: İlk Bluetooth kulaklık deneyimim değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 1 Nisan 2019; 18:5:3 >




  • Slm şuan t450bt kullaniyorum memnunum.Bir arkadaşim kulaklığımı satın almak istiyor.T450 yi satip tekrar 2.el tune500 almayi dusunuyorum.Suan t500 den memnunmusunuz.Cızirti konusunda şikayetler var.Tavsiye edermisiniz....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt
    ben memnunum. dinleyiş sırasında vs. hiçbir cızırtı gelmiyor açıkçası, ama yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi video bitince 2-3 sn cızırtı gelip sonrasında klik sesiyle kesiliyor ama benim kullanım deneyimimi kötü etkilediğini söyleyemem. aktif dinleyiş sırasında hiçbir sorun yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    peki cevap için tesekkür ederim sağol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eger hala aktifseniz bir şey sormak isterim. Benim t500bt kulaklığım var. Alalı 1 ay oldu. Tizlerde ve midlerde bariz bir cızırtı geliyor. Bu sorun kronik midir? Çözümü nedir? Servise göndersem sonuç alabilir miyim? 350 tl verdim. Gerçekten mid ve tizlerdeki cızırtıyı duydukça deliriyorum. Verdiğim paraya üzülüyorum. Sizin gibi zamanında t450bt de kullandım ve midleriyle tizleri mükemmeldi. Bass konusunda yetersizdi size katılıyorum. Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Younusjo Y kullanıcısına yanıt
    hocam ben 450bt kullanmadım sadece internetten yorumlarını incelemiştim. sorununuz için de bence gönderin garantiye en azından ürüne özel bi hata varsa düzeltilir. bende bahsettiğiniz cızırtı çok olmuyor ama terimlere fazla hakim olmadığımdan fark etmiyor da olabilirim yanlış yönlendirmek istemem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.