Şimdi Ara

japonyadan ses sistemi getirecem ama soyle bir durum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tr de genelde ses sisteminin yaninda dvd, blu rey 3d gosteren oynatan cihazlarla birlikde satiliyor ses sistemleri, burda anfiye monteli 3 hdmi cikisli 2.1 ler 5.1 ses sistemleri var tam istedigim gibi fiyati da uygun sorun olansa burda da amerikada oldugu gibi 110 w elektrik kullaniliyor. bende donusturucu ile bu sorunu asarim dedim ama bi tanidigim getirme sesde cizirti olur dedi woltaj farkindan. ozellikle benim kullanmayi dusundugum gibi w. donusturucusu ile kullanan varmi , varsa goruslerini yazabilirmi 15 gun sonra tr donucem ona gore alip almamaya karar verecem simdiden tesekkurler.

    http://www.yodobashi.com/ソニー-HT-SS380-ホームシアターシステム/pd/100000001001347106/
    http://www.yodobashi.com/ec/category/index.html?query=&cate=&word=HTX-25HDX
    http://www.yodobashi.com/ソニー-HT-FS30-ホームシアターシステム-2-1ch/pd/100000001001483465/

    bu modeller almayi dusundugum modeller.
    simdiden tesekkurler.







  • Ses sistemi değil ama donusturucu ile GE buzdolabi kullandim hiç memnun değildim donusturucunun kendisi de ses cıkariyor bu arada. En azından benimki cikarıyordu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batar

    tr de genelde ses sisteminin yaninda dvd, blu rey 3d gosteren oynatan cihazlarla birlikde satiliyor ses sistemleri, burda anfiye monteli 3 hdmi cikisli 2.1 ler 5.1 ses sistemleri var tam istedigim gibi fiyati da uygun sorun olansa burda da amerikada oldugu gibi 110 w elektrik kullaniliyor. bende donusturucu ile bu sorunu asarim dedim ama bi tanidigim getirme sesde cizirti olur dedi woltaj farkindan. ozellikle benim kullanmayi dusundugum gibi w. donusturucusu ile kullanan varmi , varsa goruslerini yazabilirmi 15 gun sonra tr donucem ona gore alip almamaya karar verecem simdiden tesekkurler.

    http://www.yodobashi.com/ソニー-HT-SS380-ホームシアターシステム/pd/100000001001347106/
    http://www.yodobashi.com/ec/category/index.html?query=&cate=&word=HTX-25HDX
    http://www.yodobashi.com/ソニー-HT-FS30-ホームシアターシステム-2-1ch/pd/100000001001483465/

    bu modeller almayi dusundugum modeller.
    simdiden tesekkurler.

    Japoncam çok iyi değil ama getirmeyi düşündüğünüz cihazlar oradan buraya getirilip, çevirici ile kullanmaya değecek cihazlar değil gibime geldi.
    Japon üretimi üst seviye bir markanın High end modelini getirseniz anlarımda bunları boşuna yük etmeyin bence.




  • dogrudur cpk ust seviye urunler degil ama benim isimi grecek seyler burda magzalarda dinledim sesler gayet temiz. bide bu urunler tr. de yok ne yazikki bizde dvd li blu reyli satiliyor bende zaten medya player var ustelik tv nin yaninda yerde yok ekstra dvd yada avr. koymak icin. bende linkleri google amcanin transletiyle okuyorum , magzada inceliyorum. artik herhalde gelince tr den alicam biseyler, neyse bil. parcasi toplayip donecez gibi gorunuyor. fiyatlari merak edenler icin soyleyim yodabashi gercekden uygun alisveris icin yolu jp. gelen arkadaslar ugrasin mutlaka. fiyatlara %10 ind. cogu urun zaten altinda yaziyor. ( uye karti varsa ben abiminkiden yararlanacam ) 2.3 le carparsaniz tl. karsiligini bulursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.