Şimdi Ara

Jant Lastik Büyütmede Tecrübeli Arkadaşlar (15' > 18' ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faho

    Güzel denk gelmiş uyum güzel olmuş,kumlama ve akabinde elektrostatik toz boya ile boyatın jantları imkan el veriyorsa, 8jet30'u kaldırmasına da şaşırdım açıkçası,fotodaki lastiklerin ebatı nedir bilmiyorum ama umarım araç dolu iken sürtme vb. sorun çıkarmaz.
    teşekkürler benimde içime çok sindi gerçekten.. aynen bahsettiğiniz şekilde boyatmayı düşünüyorum ancak bir yanımda plasti dip ile gunmetal + metalizer uygula diyor ne yapacağım tam karar veremedim henüz. fotoğraftaki araç amerikada önler 225/45/18 arkalar 245/45/18 ayrıca 3,5mm helezon var o aracın üstünde. ben 4 tekeride 215/50/18 veya 225/45/18 olarak taktırmayı düşünüyorum sanırım en net kararı iki ebatıda elinde bulunduran bir çıkma lastikçiye taktırıp denedikten sonra net karar verebileceğim :) sürtme konusunda endişem yok davlumbaz içleri çok geniş sıkıntı çıkarmayacaktır.




  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Jantların kozmetiği kötü değilse bence boyatmaya bile gerek yok,plasti dip olayını bence silin ne tonları gerçekçi ne de dayanımı memnun eder sizi boşa uğraşmış olursunuz.

    215 50 18'in kendisi zaten zor bulunuyor,çıkmasını bulmak ve denemek de zor olacaktır,bence bu ebatı da pas geçin.Üstelik 215 ve 8j oldukça fit bir görünüm sağlayacaktır,hem lastiğin jantı koruma sıkıntısı,hem de esnekliği azaltma anlamında,bir de buna bulunamama sıkıntısı eklenince ben tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.