Şimdi Ara

Jambé projesi ile davul da akıllandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Jambé projesi ile davul da akıllandı


     

     

    Pek çok gündelik nesneye akıllı özellikler kazandırdığına şahit olduğumuz Kickstarter platformu yenilikçi fikirlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kez karşımızda akıllı bir davul var.




    Jambé adındaki proje geleneksel tarzda tasarlanan bir davula akıllı özellikler kazandırmayı hedefliyor. Taşınabilir ve kolayca kurulabilir yapıda üretilen Jambé, bu sayede kullanıcının istediği yere götürebilmesine de olanak tanıyor. 




    Jambé akıllı özelliklerini barındırdığı sensörlere borçlu. Davulun yüzeyi 10 adet parçaya bölünmüş ve her parçanın alt kısmında çeşitli sensörler mevcut. Bu sensörler yüzeye yapılan her türlü vuruşu algılıyor ve baget mi veya parmak mı kullandığınızı tespit edebiliyor. 




    Lightning-USB kamera kablosu ile iOS cihazına bağlanan davul özel uygulaması ile optimize edilebiliyor. Kullanıcının vuruşlarını algılayan davul bunları dinamik seslere dönüştürebiliyor. Uygulama içerisindeki algoritmalar burada asıl işi yapıyor. Her parça uygulama üzerinden programlanabiliyor ve farklı sesler veya efektler verebiliyor. 




    Uygulama üzerinde ön tanımlı sesler veya efektler mevcut olduğu gibi özel uygulama mağazasından ses ve efekt paketleri satın alınabiliyor. Geliştiriciler platformun büyüyeceğinden emin. 




    Müzik dünyasında ses getireceğine inanılan Jambé projesi en az 500$ bağış gerektiriyor. Ancak fiyatların yüksekliğinden olacak ki projenin gerçekleşmesi biraz zor gibi görünüyor.

     

     

     

     




  • İnsanoğlu her şeyin akıllısını yapmamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davullar bir gün dünyayı ele geçirecek.
  • Alır bir enstrüman üreticisi bunu yapar, bu projede öyle kalakalır arkasından.

    500 dolar bağışı çok bekler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.