Şimdi Ara

Jailbreak ve batarya durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,ipad 2 ios 7.1.1 kullanıyorum dün jailbreak yaptım uzun zamandır kullanmıyordum jailbreak ancak popcorn time uygulaması için yaptım, neyse jailbreak sonrası şarjın çok daha hızlı gittiğini farkettim normalde tam şarj 2 gün giderdi en az şimdi 6 saatte %12 kaldı hatta bunu yazarken 2 daha gitti. Gün içinde sadece okey oynadım ve 1 bölüm dizi izledim ki önceden airplay ile izlediğimde şarj gitmiyordu hiç neredeyse. Sadece 2 tweak var şu an,jailbreak bu kadar çok şarj mı yiyor acaba,ne yapsam ? Ios 8 mi güncelliyim yoksa böyle devam mı ediyim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biarkadasabakipcikicam -- 1 Kasım 2014; 18:12:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • iOS 8'de iPad 2 ölüyor buna emin olabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jailbreak ile kullandığınız uygulamalar vazgeçilmezse o şekilde kullanın. İpad uyumlu powerbank'lardan da alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek çok tweak yok aslında kullandığım ios 7 de kötü gelmişti zaten 6 dan sonra 8 e geçmedim hiç o yüzden. Neyse tam şarj yapıp yeniden test ediyim. Batarya ile ilgili bir tavsiye tweak var mı yoksa direk ayarlardan mı takip ediyim ? + bu safaride diğer sekme açık kalırken başka sekme kullanabileceğim bir tweak varmıdır ?

    Son olarak jailbreak sonrası ipad sonsuz restartta kaldı dfu mod işe yaramadı yabancı bir sitede kulaklık takıp bu sorunu çözmüşler denedim o şekilde oldu. Acaba bu hata yüzünden mi şarj bu kadar çok gidiyor sizin jailbreak sonrası şarj durumları nasıl

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefon da iPad da jb li 10 tane tweak yüklü şarjı etkilediğini hissetmiyorum bile.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 5 iOS 8 jb yapıyorum 20 dakikada %10 şarj gidiyor fakat jbsiz normal değerler ile kullanabiliyorum... Ne ala normal değerler de diğer telefonların yanından geçemiyor ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.