Şimdi Ara

Jack Dorsey, Bitcoin madenciliğine soyunuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Jack Dorsey, Bitcoin madenciliğine soyunuyor



    Kripto paraların yükselişi ile birlikte Bitcoin madenciliğinin veya kripto para madenciliğinin enerji verimliliği tartışmalarına konu olması üreticileri hareketlendirdi. Jack Dorsey madencilik ekipmanları üretecek. 



    Square firmasından Bitcoin atağı



    Çin’in kripto para madenciliğini yasaklaması tam tersi bir etki yaptı ve dünyanın farklı ülkelerinde madencilik çiftlikleri kurulmaya başladı. Jack Dorsey’in firması Square bu trendi kaçırmak istemiyor. 



    Ayrıca Bkz.Binance kendi ağı için 1 milyar dolar fon oluşturdu



    Dorsey yaptığı paylaşımda Square firmasının özelleştirilmiş bir işlemci ve açık kaynak yazılım kullanan Bitcoin madencilik sistemlerini gündemine aldığını duyurdu. Square enerji verimliliğini odağına alan ve herkesin erişebileceği sistemler planlıyor. 



    Özelleştirilmiş madencilik sistemleri büyük bir yatırım gerektiği için Jack Dorsey dikkatli adım atacaklarını ve kısa süre sonra araştırmalara başlayacaklarını belirtiyor. Square ayrıca bir Bitcoin cüzdan donanımı da geliştirmek için çalışmalar yapıyor.






     


    Kaynak:https://www.engadget.com/jack-dorsey-says-square-is-considering-building-a-bitcoin-mining-system-214244532.html



  • Bu saçmalık Tam bir çevre felaketi bakınız tükettiği Enerji ülkelerin Enerji ihtiyaçlarını olumsuz yönde etkiler hale getiriyor.

  • Yine ağlayanlar başlamış. Havuz medyasını takip edenlerin kaçınılmaz zayıf düşünceleri ile dolacak başlık.

  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Fiyat paralar pul oluyor. İnsanlar emeğinin karşılığı standartları alamıyor. Ömrü çalışarak geçen bir adama layık görülen asgari ücret 2.8 k TL, 100 metrekare bir ev de 1.3 milyon TL. Sence fiyat paraların ekonomisini yaşayan bizler çok mu akıllıyız? Kripto ekonomisine sallarken içinde yaşadığımız ekonomik gerçeklerle ilgili bir çözüm önerisi de sunsan da bizler de faydalansak.

  • Madenciliği kendisi mi yapacak yoksa ekipman yapıp madencilere mi satacak?

  • Yatırımı hesap kitap işlerine girere yapıyor bu hırbo, üretmek yerine üretim ve kullanım üzerine kar odaklı çalışma nasıl yapılır onu araştırıyor.
    Herkes sallıyor ama kriptolar gelecek için ve zamanla oturacak. Devletlerin kendi çözümlerini bulup hayatın içine sokması bu süreci hızlandıracak.
    Bekleyelim görelim.

  • Fan42 kullanıcısına yanıt

    Kimse ekonomi çok iyi maaşlar süper demedi bir önce dur ve elindeki klavyeyi yere bırak, provokasyona gerek yok. İkincisi ömür boyu çalışan niye asgari ücret alıyor saçma. Asgari ücret işe yeni başlayana veya vasıfsızlara verilir kıdem aldıkça maaşın artar, git MC Donals'da şu an hamburger satmaya kalk asgari ücret verilir. Bir kere bu saçma algıdan kurtul. Nüfusun büyük bölümü asgari ücret aldı sanılıyor, almıyor sgk primleri asgari ücretten ödeyen patronlarından dolayı öyle hesaplanıyor. Bunu her çalışan bilir ama politikacı laf yapınca bunu böyle anlatmak işine gelir, millet saf. İkincisi fakirlikten kurtulmayı sen kripto para alarak bulmaktan yanaysan kazı kazan, altılı ganyan, iddaa ve milli piyango bayileri de köşede duruyor, ama bunlarla zengin olacağına inanmıyorsan zaten çoktan iflas etmiş olman lazım. Kripto para piyasası fakirlere para dağıtan bir hayır kurumu değil bu mantık ile bakan olsa olsa enayidir gözümde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 17 Ekim 2021; 21:26:24 >
  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Ekonomik kaygım yok, iş kaygım yok, siyasetçi değilim, kriptoyu dünyanın kurtuluşu olarak görmüyorum, üreten ve kazanan; kendime yetecek kadar sosyo ekonomik standartları olan bir insanım. Senin söylediklerinin hepsini biliyorum, hatta iddia ediyorum işim gereği senden de iyi biliyorumdur. Fakirlikten kurtulmanın üreterek kazanmak olduğunu düşünüyorum. Artık kim ne üretir ne kazanırsa. Olmayan bir şeyi üretip "enayilere" satanlar ya da bunları alan enayiler mi yoksa Hayvan Çiftliği'nin Boxer'i zihniyetindekiler mi kazanır hep birlikte yaşayarak görelim bakalım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.