Şimdi Ara

izmir torbalidan ev alinirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar izmir sirinyerde oturuyorum. is yerimiz alsancak ta. her gun araba ile gidip geliyorum. sirinyer deki evimi satip izmir torbalida ev almayi dusunuyorum. neden torbali derseniz istedigimiz ozelliklerdeki evleri izmir de ayni fiyata almak imkansiz. hem torbalida buldugumuz ev site ortaminda ve daha guzel. fakat esim torbalinin uzak olmasi nedeni ile ve internette okudugu olumsuz yorumlar nedeni ile pek sicak bakmiyor. sizlerin yorumlari nelerdir?



  • benim düşünceme göre işi veya okulu torbalıda olmayıp izmir merkezde olan birinin torbalıda yaşaması çok zor..her yönden hem de...
  • Torbalı mı aman gelmeyin hocam site adı nedir Torbalı'dayım ben
  • Hocam sakın böyle bir hata yapma. Hele cocuk falan düşünüyorsan sakın aman diyim.
  • Site adı palmiye evleri diye geçiyor..evet cocuk var..hatta 2 yasında..açıkcası benim ev en fazla 135000 tl eder..üzerine 40-50000 tl kredi çekerek bir ev almak istiyorum..haa diyeceksiniz ki neden evini satıyorsun,,,benim evim cok merkezi yerde dogal gaz otopark ve hersey mevcut ama ev Dublex ..çocukla cok zor oluyor..o yüzden satıp baska bir ev almak istiyorum..peki izmir de nereleri önerebilirsiniz ev almak icin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EHABERDAR

    Site adı palmiye evleri diye geçiyor..evet cocuk var..hatta 2 yasında..açıkcası benim ev en fazla 135000 tl eder..üzerine 40-50000 tl kredi çekerek bir ev almak istiyorum..haa diyeceksiniz ki neden evini satıyorsun,,,benim evim cok merkezi yerde dogal gaz otopark ve hersey mevcut ama ev Dublex ..çocukla cok zor oluyor..o yüzden satıp baska bir ev almak istiyorum..peki izmir de nereleri önerebilirsiniz ev almak icin..

    biz karşıyaka merkezde aldık geçen sene..apartman eski ama evin içi komple yapılmış, arka bahçe tapuda bizim görünüyor..ev 110 metrekare,bahçeyle 165mt kare 105000tl..yani aradınız mı illa ki uygun birşeyler bulabiliyorsunuz..
  • izmirden tornavida alınır mı diye okudum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.