Şimdi Ara

İzmir - Nevşehir Güzargah Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar nasipse Pazar günü yola çıkacağız. Google'dan baktığımda 900 küsür km olarak Bursa tarafından ve 700 küsür km olarak Uşak Ankara yolundan öneriyor.



    Güzergah olarak hem trafiği rahat hem de yola yakın gezilecek yer önerisi olan var mı? Teşekkürler.




  • Güzergah Turgutlu, Uşak, Afyon, Polatlı, Ankara, Konya, Niğde, (Aksaray)Nevşehir diye düz ve güvenli bir hatta gider.Ozel aracla 7 saat Ankara+3.5 saatte Nevşehir sürer.Bursa ile felan alakası yok güzergahın, yanlış yola girip boşa zaman ve para kaybetmeyin.Bu hatta şehir merkezine girmez iseniz pek gezilecek yerler yok (Ürgüp, Avanos haricî) Merkeze girerseniz (Uşak, Afyon, Ankara, Konya vb) yol bitmez zaten.Harici Aydın-Denizli üzerinden giderseniz Denizli çevre yolunda Pamukkale'yi görürsünüz.Daha kısa yollar da var Polatlı-Haymana-Konya ya da Polatlı-Yunak-Konya gibi ya da Afyon-Aksehir-Konya hattı gibi ancak maceraya gerek yok.En kısa yol bildiğin yoldur!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @DMAX0588 Hocam slmlar, tavsiye için teşekkürler. Konuyu unuttuğum için cevap yazamadım. Bu mesajı yazdıktan sonra 2 kez gitmem gerekti. İlkinde acelemiz yoktu ve dediğiniz gibi dümdüz gittik. 10.5 saat sürdü yaklaşık. Nokta atışıydı.


    İkinci gidişte ise cenazemiz vardı ve gece gitmemize rağmen Polatlı'dan Haymana yoluna girerek yaklaşık 1.5 saat kazandık. 9 saatte gideceğimiz yere vardık. Muhtemelen çok az mola vermemizin de etkisi vardı. Haymana yolu çok ıssız benzin istasyonu vs yok o nedenle sıkıntı olabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.