Şimdi Ara

İzmir'i gezmek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar değerli DH Forum okurları...
    Başlıkta da belirttiğim gibi ülkemizin güzide şehri İzmir'i ailemle birlikte gezmek istiyorum. Ancak bu gezi şöyle olacak ;
    İzmir'e kadar şahsi arabamla gidip sonra izmirde arabamı bir yere park edip oradan yürüyerek, metroyla, vapurla izmiri gezmek istiyorum. Bunun için ancak bir gün ayırabildik. Koskoca izmirin bir günde gezilemeyeceğinin farkındayız. Şöyle aramızda izmirli arkadaşlar varsa bir plan çıkarsak beraber. Yardımcı olabilecek biri çıkar mı acaba ?



  • Izmiri 3 e ayirman gerek. 1. Konak bolgesi 2. Karsiyaka bolgesi . 3 balcova bolgesi.

    1 konak bolgesi:kordon,kemeralti alsancak bu bölgededir hertürlü insan bulunur ve turistik bir yerlerdir(tarihi kemeralti carsisi) park yeri sorunu vardir fakat metro ve ulasim ağı cok rahattir. (Min 2 gun vermen gerekiyor)
    2. Benim favori bolgem karsiyaka. Orda yasiyorum izmirin en elit kesimiyizdir, cok gezilecek yerlerimiz yoktur. hergele meydani(karsiyaka vapur iskelesi) ve devaminda carsisi vardir buyuk bir yerdir sadece 1 gun burda gezilir. Ayrica karsiyakada izmirin en luks avm si vardir acik bir avm dir ismi mavibahce avm dir cok cok zengin bolgesinde oldugu icin elittir tavsiye ederim.
    3. Balcova aslinda izmirle alakasi pek yoktur konak ve karsiyakaya uzaktir ama bir suru avm si vardir avm bolgesi diyebilirim.

    Sahsi olarak ben konak bolgesine gidince içim karariyor cunku her kotu milletten insan var taksim gibi bir yer diyelim. Karsiyaka candir ;)
    Bir de izmirde birsey satin alacaksan mutlaka fiyat sor. Sormazsan vicdansiz insanlar olduklari icin fiyatta kafa kol girerler .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.