Şimdi Ara

izmir gezi güzergahı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar önümüzdeki ay bir haftasonu İzmir'e gelmeyi planlıyorum. Gezmek için yaklaşık 24 saatlik zamanım olacak. İstanbul'dan kendi aracımla gelicem. İzmir'i hiç bilmiyorum. Bana gezmek için bir güzargah belirtebilir misiniz? Tabii kalmam için de İzmir içinde uygun bir yer tavsiye ederseniz sevinirim.



  • arabanı direkt izmir fuar alanı altındaki otoparka bırak, oradan alsancak ve kordona in , kordonda birşeyler iç, alsancakta biraz gezilebilir, güzel mekanlar var

    istanbuldan gelen insana ancak izmirin kordonu ve alsancak hoş gelebilir diyorum... + kızlar 2 3 kat daha güzel :D
  • alsancakta dolaş gez, kordona geç orda otur dinlen bişeyler iç... dinlendikten sonra pasaport iskeleye doğru yürü. bi vapura bin karşıyaka'ya geç. Oradada biraz dolan karnın acıkırsa, böyle ayaküstü balık ekmek vs. seviyosan mavişehir tarafında balıkçılar var.. Ulaşım kolaydır. Taksi dolmuş - Otobüs vs. gider 15-20 dk. ordada karnını doyur. Mavişehire geldiğin gibi dönerken Bostanlı sahilde in. Yürüyerek Bostanlı iskeleye git. Alsancak vapuruna bin yine.. Vaktin kalırsa. Güzelyalı tarafına doğru git. Asansöre çık (Tarihi bi asasnsörle çıkılan bir semt. Güzel manzaralı bi kafe var. İzmir i tepeden görürsün.) Dönüşte iste Bornova taraflarına uğra arabanla, küçükparka gir çık vs. veya alsancakta takıl dön. Kafana göre :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.