Şimdi Ara

İzmir Evden Eve Nakliyat tecrübem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk defa taşınma ihtiyacımız oldu. Babamlar için bir nakliyat firması arayışına girdim. Mevcut oturdukları konuma yakın bir evden eve nakliyat firması buldum. Adı İzmir Ev Taşımacılık. İnterneti yoğun bir şekilde kullanmama rağmen firmayı önce eski mevcut yöntemlerle yakın çevre ve esnafa sordum. Daha önce herhangi bir nakliye işim olmadığı için deneyim sahibi değildim. Olumlu tavsiyeler üzerine kendileriyle anlaştık. Daha sonra akşama eve gittiğimde firmayı birazda internet üzerinden araştırmak ve internet sayfasına girip bakmak amacıyla bilgisayarın başına oturdum. Firmanın adını google a yazdığımda yorumları çok iyiydi. İsterseniz sizde direkt kendi sitelerinden bakabilirsiniz. https://izmirevtasimacilik.com/
    Neyse lafı dolandırmadan taşınma ve nakliye sürecini anlatayım. Firma sahibi ve ekibi nakliyat konusunda gerçekten çok uzmanlar, her şeye hakimler. Asansörlü nakliyat ile de evden eve nakliyat işlemi çok hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleşiyor. Sizin de izmir'de evden eve nakliyat firmasına ihtiyacınız olduğunda firmaya bir danışın derim.
    izmir

    izmir evden eve nakliyat asansörlü nakliyat eşya depolama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokusmuscorap -- 8 Mart 2021; 12:41:8 >







  • Böyle güzel işini hakkıyla yapan firmaları görmek çok güzel... Türkiye'nin her yerinden nakliye firmaları tek bir sitede bulmak mümkün https://uyguntasin.com/

  • Evet o kadar düzgünler ki. İzmir depremi sonrası kayınvalidemin evi orta hasarlı çıktı. Bugün kendileriyle tekrar nakliyat konusunda anlaştık. Deprem sonrası izmir'deki nakliyat firmalarının bir çoğu fiyat arttırdı gibi haberler dolandı durdu ortalıklarda. sanırım bazıları doğru ama İzmir Ev Taşımacılık firması böyle bir fiyat artırımına gitmemiş. 2.kez kendilerini tebrik ettim. Bu duruşu firmanın kalitesini gösteriyor.

  • ben de nakliyat firma tavsiyesi arıyordum. İyi bir nakliyat firmasına benziyor. Yorumlar çok iyi. Piyano taşıtmak istiyorum. Umarım taşıma ve nakliyat konusunda yardımcı olurlar.
  • Ebru Palacı MFHUO E kullanıcısına yanıt
    Piyano taşımak mı ? Muhtemelen taşırlar.
  • Sanırım asansörlü nakliyat ile taşıyorlar.https://izmirevtasimacilik.com/asansorlu-nakliyat/
  • Teşekkürler. Asansör ile bu iş olur.
  • Dükkanin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.